Ελλάδα

Διαδηλωτές ψηφίζουν… από τώρα “όχι” στο δημοψήφισμα (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος με διαδηλωτές που λένε “όχι” στην πρόταση των δανειστών που θα τεθεί προς δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη συγκέντρωση έχει απευθύνει κάλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ συμμετέχουν μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,του ΕΠΑΜ αλλά και αριστερές οργανώσεις.


Περίπου 5.000-6.000 διαδηλωτές είναι αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα.


Στο Σύνταγμα βρίσκονται και αριστερές νεολαίες απο ολόκληρη την Ευρώπη που κρατούν σημαίες της Ισπανίας,της Ιρλανδίας και της Ιταλίας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς την Ελλάδα.

Ο κόσμος με πλακάτ του ΟΧΙ εκφράζει την αντίθεσή του στα μνημόνια και ζητά την έξοδο της χώρας μας απο τη ζώνη του Ευρώ.

Στην πάνω πλευρά της πλατείας ξεκίνησε συναυλία με τη συμμετοχή της Φωτεινής Βελεσιώτου,των Magic de Spell,του Δημήτρη Πουλικάκου και άλλων καλλιτεχνών.

Στη συγκεντρωση δίνουν το παρών ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης,Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, η αναπληρωτής Υπουργός για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ρανια Αντωνοπούλου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος.


Δυο διμοιρίες των ΜΑΤ φράζουν τις σκάλες πίσω απο τον Άγνωστο Στρατιώτη προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να ανέβουν στο περιστύλιο της Βουλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Ο «Καπετάνιος» σάλπαρε για το τελευταίο του ταξίδι, αφήνοντας πίσω μια θρυλική κληρονομιά – Τα πάθη, ο έρωτας, η οικογένεια και ο Παναθηναϊκός
Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη σε ηλικία 90 ετών σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για το ελληνικό επιχειρείν, τη ναυτιλία και, πάνω από όλα, για τον ελληνικό αθλητισμό.
Γιώργος Βαρδινογιάννης 7
«Μου είπε ότι του έβαλε λιβάνι, όχι ατροπίνη» λέει φίλη της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της - Βίντεο με τον γιατρό να καταρρέει
«Η νοσηλεύτρια μου είπε ότι μια ρασοφορεμένη της πούλησε λιβάνι λέγοντάς της ότι μπορείς να το φας» αποκαλύπτει η φίλη της 41χρονης
Περιστέρι