Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα “Σοκολάτα” ενόψει της 79ης ΔΕΘ

Η φωτογραφία αυτή με τίτλο
Η φωτογραφία αυτή με τίτλο

 Διαγωνισμό φωτογραφίας με αποκλειστικό θέμα τη “Σοκολάτα” προκηρύσσει το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενόψει της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

 Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία μεγάλης ομαδικής έκθεσης στη Γκαλερί του Εργοστάσιου και Μουσείου Σοκολάτας, το οποίο θα δημιουργηθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τελευταία ημέρα υποβολής των έργων είναι η 13η Αυγούστου 2014, ενώ η συμμετοχή στην έκθεση/διαγωνισμό είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία. Η επιλογή των έργων και ο σχεδιασμός της έκθεσης θα γίνει από τον επιμελητή Βασίλη Καρκατσέλη, εικαστικό – φωτογράφο και μέλος διοικητικού συμβουλίου του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Tα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ νωρίτερα θα έχουν ανακοινωθεί και τα βραβεία. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο www. fkth. gr, στην κατηγορία “Τελευταία νέα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Η φωτογραφία που μάγεψε τους κριτές και κέρδισε πανευρωπαϊκό βραβείο – Δείτε την!

Η Ευγενία Μανωλίδου κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης για Όπερα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε