Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Διακοπές με αυτοκίνητο: Τρεις προορισμοί που θα σε μαγέψουν

Διακοπές με αυτοκίνητο: Τρεις προορισμοί που θα σε μαγέψουν

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στο μυαλό τους τη λέξη διακοπές συνδεδεμένη με τη φράση «μπαίνω στο καράβι και φεύγω».

Υπάρχουν όμως και όσοι θέλουν να κάνουν διακοπές με αυτοκίνητο. Έχουν παιδιά, επιθυμούν να πάρουν μαζί της αρκετά πράγματα. Ή απλά δεν είναι πρόθυμοι να αποχωριστούν το όχημά τους. Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία όσων θέλουν να κάνουν διακοπές με αυτοκίνητο, ρίξε μια ματιά σε τρία μέρη που αξίζει να επισκεφτείς.

Η Λευκάδα είναι ένα από τα νησιά του Ιονίου που ενδείκνυται για διακοπές με αυτοκίνητο καθώς μπορείς να το επισκεφτείς οδικώς απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο road trip.

Απέχει από την Αθήνα περίπου 4 ώρες μιας και είναι 350 χιλιόμετρα μακριά και δεν χρειάζεται για να το προσεγγίσεις να μπεις σε πλοίο.

Στη Λευκάδα θα βρεις το Πόρτο Κατσίκι μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες. Έχει άσπρο ψιλό βότσαλο και εκπληκτικά νερά. Πρόκειται για ένα σημείο που μπορείς να το φτάσεις αφήνοντας το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ πάνω στον βράχο και στη συνέχεια παίρνοντας το κατηφορικό δρομάκι με τα δεκάδες σκαλοπάτια.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις