Ελλάδα

Διακοπή ρεύματος: Που υπάρχουν προβλήματα έως αυτή την ώρα σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Παραμένουν τα προβλήματα με διακοπές ρεύματος στα βόρεια προάστεια της Αττικής, την Εύβοια και τις Σποράδες ενώ διακοπές σημειώνονται και σε χωριά της Καρδίτσας, Θήβας, ‘Αρτας, Πηλίου, Ιωαννίνων και Καρπενησίου λόγω της κακοκαιρίας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ τα προβλήματα εντοπίζονται:

-Στην Αττική σε ορισμένα τμήματα στις περιοχές Βαρυμπόμπη, Ασπρόπυργος, Αυλώνα, Μαλακάσα, Διόνυσος, Δροσιά, Αγ.Στέφανος, ‘Ανοιξη, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Εκάλη, Πικέρμι, Ροδόπολη και Σταμάτα.

Οι βλάβες προκύπτουν κυρίως από την πτώση μεγάλου αριθμού δέντρων στο Δίκτυο, ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολάβων, βρίσκονται σε συνεχή κινητοποίηση για την όσο το δυνατόν αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών.

-Στη Βόρεια Εύβοια παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας και τα παραλιακά χωριά της Λίμνης και του Μαντουδίου. Στη Χαλκίδα τα χωριά Βαθύ και Δροσιά και τα χωριά της κεντρικής Εύβοιας προς ‘Αγιο Ιωάννη Ρώσο και στην Κάρυστο το Κάβο Ντόρο, ενώ υπάρχουν αρκετές διάσπαρτες τοπικές βλάβες στην Αταλάντη.

-Στα χωριά του Πηλίου Κατηγιώργης, Λυρή, Μουρτιάς και Κατηχώρι,στα χωριά ‘Αγιος Δημήτριος και Γαβρίνα στο Καρπενήσι, στα χωριά της Θήβας ‘Αγιος Βασίλειος και Καλαμάκι, σε οικισμούς της Αργιθέας στην Καρδίτσα, σε λίγα χωριά του Ανατολικού και κεντρικού Ζαγορίου, σε δύο χωριά του δήμου Πωγωνίου καθώς και στον Μεσόπυργο ‘Αρτας.

Στην Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης και στα νησιά, δεν έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Σχετικά με την ηλεκτροδότηση των Σποράδων, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζουν τους χειρισμούς και τις προσπάθειες προσέγγισης στα σημεία του Δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές από την πτώση δέντρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τις παράνομες επιδοτήσεις – Ο ρόλος του αρχηγού, του λογιστή και της δικηγόρου συζύγου του
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό ο «γαλάζιος» αγροτοσυνδικαλιστής και πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού της Κρήτης, Μύρωνας Χιλετζάκης, βρίσκονταν στην κορυφή της ιεραρχίας της εγκληματικής οργάνωσης
Κύκλωμα με παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους η μητέρα του αρχηγού και άλλα 2 άτομα για παράνομες επιδοτήσεις
Η μητέρα του κατηγορούμενου αρχηγικού μέλους αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση καταβολής εγγύησης 60.000 ευρώ
Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα οι 15 συλληφθέντες για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανανεώθηκε πριν 44 λεπτά
11
Φοινικούντα: Τα διαγραμμένα μηνύματα, τα λάθη του ανιψιού και οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών
Οι Αρχές αναζητούν έναν 30χρονο συνεργό που φέρεται να είναι στο εξωτερικό ενώ στο κάδρο των ερευνών για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα έχουν μπει και δύο γυναίκες
Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Η Nova προσφέρει και αυτά τα Χριστούγεννα ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση για όλους στο κορυφαίο περιεχόμενο της EON!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Nova υλοποιεί την ενέργεια που έχουν αγκαλιάσει χιλιάδες οικογένειες και δίνει τη δυνατότητα σε όλη την Ελλάδα έως τις 11 Ιανουαρίου 2026, να απολαύσει το ασύγκριτο περιεχόμενο της πλατφόρμας EON
Η Nova προσφέρει και αυτά τα Χριστούγεννα ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση για όλους στο κορυφαίο περιεχόμενο της EON!