Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Διασωληνώθηκε η κόρη της Ροζίτας Σώκου – Νοσεί με κορονοϊό σε κρίσιμη κατάσταση

Διασωληνώθηκε η κόρη της Ροζίτας Σώκου - Νοσεί με κορονοϊό σε κρίσιμη κατάσταση

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η κόρη της Ροζίτας Σώκου, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, την Τρίτη (14.12.2021) από επιπλοκές του κορονοϊού στην υγεία της.

Η κόρη της Ροζίτας Σώκου, Ιρένε Μαραντέι, νοσεί επίσης με κορονοϊό και είναι ανεμβολίαστη. Επειδή η κατάσταση της μητέρας της ήταν σοβαρή, η κ. Μαραντέι είχε μετακομίσει μαζί της τις τελευταίες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Τη διασωλήνωση σε σοβαρή κατάσταση της Ιρένε Μαραντέι επιβεβαίωσε και ο Σωτήρης Μπιμπίλας, στενός φίλος της οικογένειας της Ροζίτας Σώκου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Ήξερα ότι είχαν κορονοϊό και οι δύο εδώ και δέκα ημέρες, επειδή τις επισκεπτόμουν συχνά και μου είπαν να μην ξαναπάω μέσα στο σπίτι τους. Ό,τι πράγματα τους πήγαινα, τα άφηνα έξω από την πόρτα».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ούτε η Ροζίτα Σώκου αλλά ούτε και η Ιρένε Μαραντεί είχαν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα και ελπίζω και εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να δείξουν εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Κάθε Κυριακή πήγαινα σπίτι τους μετά το θέατρο και κάναμε γιορτή. Ελπίζω τώρα να γίνει καλά και να κάνουμε τη μεγάλη γιορτή που θέλει η Ιρένε στη μνήμη της μητέρας της, γιατί η Ροζίτα ήταν άνθρωπος της χαράς».

Πράγματι, η Ιρένε Μαραντέι, στην ανάρτησή της που ανακοίνωσε τον θάνατο της Ροζίτας Σώκου είχε γράψει «Σύμφωνα με την επιθυμία της, θα γίνει αποτέφρωση σε κλειστό κύκλο χωρίς συμμετέχοντες και αργότερα που θα έχω γίνει και γω καλά, θα κάνουμε ένα πάρτυ με τους φίλους για το σκόρπισμα της τέφρας και το κατευώδιο».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις