Ελλάδα

Διάσωση Μαρινόπουλου: “Διασφαλίζεται το σύνολο των εργαζομένων” λέει η ΟΙΥΕ

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας (Ο.ΙΥ.Ε.) με ανακοίνωση της κάνει λόγο ότι θετική εξέλιξη για τους 11.000 και πλέον εργαζομένους της εταιρείας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., συνιστά η δικαστική απόφαση που δίνει πράσινο φως στο σχέδιο διάσωσης και εξυγίανσης της εταιρείας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΟΙΥΕ εκτιμά ότι, με την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. αποφεύγεται ο κατακερματισμός της επιχείρησης και διασφαλίζεται το σύνολο των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται και οι ισορροπίες σε σχέση με την “αναγκαία” παρουσία ελληνικών επιχειρήσεων στον κλάδο.

Η Ομοσπονδία σημειώνει ότι από την αρχή πάλεψε για την πλήρη και χωρίς αστερίσκους διάσωση του συνόλου των θέσεων εργασίας και για την πλήρη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φραγκούλης για τραγωδία στην Ψάθα: «Έλειψε ο συντονισμός των ελικοπτέρων – Δεν επιτρέπεται να επιχειρούν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ρίψης νερού»
Ο πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων Παντελής Φραγκούλης αναλύει τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας και εξηγεί τι, κατά την εκτίμησή του, μπορεί να οδήγησε στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Ελικόπτερο 24
Δολοφονία στην Κυψέλη: Ο 26χρονος σκότωσε την Βρετανίδα επειδή «ήθελε να κάνει τη σύντροφό του χριστιανή» – Η μαρτυρία «κλειδί»
Η σύντροφος του δράστη κατέθεσε στις αρχές ότι ο 26χρονος της αποκάλυψε ότι σκότωσε την Βρετανίδα «επειδή πίστευε πως θέλει να την κάνει χριστιανή»
Η 38χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη 15
Η ανατριχιαστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα από τη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Πυκνοί καπνοί, φωτιά και μεγάλη αγωνία»
Η διασώστρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποκάλυψε ακόμη ότι τα δύο ελικόπτερα κατέπεσαν σε διαφορετικά σημεία, σε μικρή μεταξύ τους απόσταση
Ελικόπτερο