Ελλάδα

Διαβάστε σήμερα στο onalert.gr: Στενοχωρημένος ο Ερντογάν για τις υπερπτήσεις

Δεν θέλει να γίνονται υπερπτήσεις στα ελληνικά νησιά ,υποστηρίζει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο κ.Ερντογάν επισημαίνει ακόμη ότι «οι υπερπτήσεις είναι πια λιγότερες» και ουσιαστικά προτείνει ο έλεγχος του Αιγαίου να περάσει στο ΝΑΤΟ!

Ο κ.Ερντογάν λέει ότι τα «ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη πετάνε σε μία πολύ μεγάλη έκτασή ,φθάνοντας μέχρι τη δική μας υφαλοκρηπίδα» ενώ εμείς δεν έχουμε τόσο μεγάλες αποστάσεις να διανύσουμε.Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μια αλληλοκατανόηση…Μπορούν να γίνονται τέτοιες πτήσεις των πολεμικών αεροσκαφών αλλά να ελέγχονται από το ΝΑΤΟ.
Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία της κοινής γνώμης. Θα πρέπει να αποστρατικοποιηθεί η κοινή γνώμη. Να μην βλέπει τα πράγματα από στρατιωτικής πλευράς.Και νομίζω ότι ο φίλος μου ο κ.Παπανδρέου επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη».

Για τις έρευνες τουρκικών σκαφών στο Αιγαίο ο κ.Ερντογάν δεν βλέπει κάποια πρόκληση. «Είναι επιστημονικές έρευνες.Εάν υπάρχουν πολεμικά σκάφη που παρενοχλούν είναι κάτι που δεν το γνωρίζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγουν φάκελοι υποθέσεων με παιδιά στην Πάτρα μετά τα πορίσματα Γκότση – Σοκάρει η περίπτωση 6χρονου
Αναπάντητα ερωτήματα δημιουργήθηκαν γύρω από την υπόθεση ενός 6χρονου στην Πάτρα, τον οποίο εντόπισε η γιαγιά του με κρεμάστρα σε επίμαχο σημείο - Το ενδεχόμενο κακοποίησης, η δίκη για παραμέληση και η αθώωση της γιαγιάς
Παιδί
1