Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Παρούσα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, απούσα η κατηγορούμενη

Δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Παρούσα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, απούσα η κατηγορούμενη

Λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί, όπως κάθε μέρα που έχει δίκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Αντίθετα, η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, δεν εμφανίστηκε σήμερα (07.10.2021).

Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας για να είναι παρούσα και στη σημερινή ακροαματική διαδικασία. Σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, θα συνεχιστεί με την ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας και την εξέταση των μαρτύρων που υπολείπονται.

Αντίθετα από την Ιωάννα Παλαιοσπύρου, η κατηγορούμενη δεν θα παραστεί στο δικαστήριο! Το είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, πως ενημερώθηκε ότι η Έφη δεν θα εμφανιστεί στη δίκη κάτι που σημαίνει πως ακόμη κι αν ο χρόνος το επέτρεπε, δεν θα απολογηθεί.

Αν και όλοι περίμεναν, όπως τις δυο προηγούμενες φορές, η Έφη θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο. Όμως όσο κι αν… περίμεναν, η κατηγορούμενη επέλεξε την απουσία, την ημέρα που αν το επέτρεπε η διαδικασία θα έπρεπε να αποφασίσει αν θα απολογηθεί. 

Σήμερα (07.10.2021) στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων της υπόθεσης.

Ο εκ των δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και αφού τόνισε πως ίσως σήμερα ολοκληρωθεί η ανάγνωση του αποδεικτικού υλικού που αναμένεται να δώσει σημαντικά πράγματα, αναφέρθηκε στην κατηγορούμενη.

«Έχει δείξει μια πολύ σταθερή γραμμή σε ό,τι θεωρεί ότι τι συμφέρει. Η όλη της στάση πάντως δεν την έχει οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα αντιληφθεί το μέγεθος της πράξης της και θα συμπεριφερθεί όπως πρέπει. Ούτε σε ανθρώπινο επίπεδο δεν έχει ψελλίσει ένα συγγνώμη κοιτάζοντας στα μάτια την Ιωάννα. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα το κάνει».

Μιλώντας για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε ότι όλες αυτές τις μέρες η ψυχολογία της είναι ευμετάβλητη. «Πότε είναι καλύτερη, πότε χειρότερη. Πήρε και μια μεγάλη δικαίωση, από ηθικής πλευράς, όταν προχθές ξεκαθαρίστηκαν τα πάντα (σχετικά με το πρόσωπο που προκάλεσε τις εμμονές της κατηγορουμένης)” δήλωσε και πρόσθεσε: “Αυτό το κορίτσι δεν έφταιξε σε τίποτα και ευτυχώς αυτό ξεκαθαρίστηκε προχθές».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις