Τετάρτη, 29 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δίκη για τροχαίο Παντελίδη: «Όλα δείχνουν πως δεν οδηγούσε αυτός» υποστηρίζει η οικογένεια

Δίκη για τροχαίο Παντελίδη: «Όλα δείχνουν πως δεν οδηγούσε αυτός» υποστηρίζει η οικογένεια

Έξι χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, αρχίζει σήμερα (20.01.2022) η δίκη, με τις συνεπιβάτιδες του γνωστού τραγουδιστή, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, να διεκδικούν αποζημιώσεις. 

Η Μίνα Αρνούτη και η Φρόσω Κυριάκου τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του τροχαίου δυστυχήματος για αυτό και διεκδικούν από την ασφαλιστική εταιρεία τις αποζημιώσεις. Αγωγή κατά της ασφαλιστικής εταιρίας έχει καταθέσει και η οικογένεια Παντελίδη,  η οποία, παρά τα αντίθετα πορίσματα των δικαστικών αρχών που έχουν καταλήξει πως το πολυτελές τζιπ το οδηγούσε ο τραγουδιστής, επιμένει μέχρι και σήμερα πως οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχουν αγωγές και από την ασφαλιστική εταιρεία κατά της οικογένειας Παντελίδη, με την ασφαλιστική εταιρεία να ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής ήταν υπό επήρεια μέθης και θα πρέπει να πληρώσουν χρήματα που θα επιδικαστούν.

Στα δικαστήρια, το πρωί της Πέμπτης (20.01.2022), από την οικογένεια Παντελίδη παρευρέθηκε ο αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος, ενώ η Μίνα Αρνούτη και η Φρόσω Κυριάκου δεν θα παραστούν στην διαδικασία και θα εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους τους. 

Δικηγόρος Μίνας Αρναούτη: Έχει καταστραφεί η ζωή της

Για την δίκη για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη και την αγωγή που έχει καταθέσει η Μίνα Αρναούτη μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος της Ιωάννης Κωλέττης, προσερχόμενος στα δικαστήρια. «Ζητά αποζημίωση για το ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 χρόνια, δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά. Όλα αυτά θα εκδικαστούν στο αστικό δικαστήριο, και όλα αυτά συνοδεύονται από 3 μεγάλους φακέλους με 3.000 έγγραφα, τα οποία αποτυπώνουν την ιατρική κατάστασή της, εδώ και 5,5 χρόνια», ανέφερε αρχικά. 

«Από την εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, σε τέτοιους είδους υποθέσεις, οι αποζημιώσεις όλο και λιγοστεύουν. Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δε πρέπει να ζητάμε, αυτά που θεωρούμε ότι δικαιούται ένας άνθρωπος από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί», πρόσθεσε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη.

«Η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη στηρίζεται στο ότι η Φρόσω Κυριακού ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου και για να πάρει αποζημίωση πρέπει να αποδειχθεί αυτό. Αυτό από την πλευρά της ποινικής διαδικασίας έχει αποκλειστεί, 5,5 χρόνια τώρα», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

«Όλα δείχνουν πως δεν οδηγούσε o Παντελής Παντελίδης»

«Όλα τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι ο οδηγός δεν ήταν ο Παντελίδης. Εμείς θέλουμε να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει, να δούνε όλα τα στοιχεία που υπάρχουνε, τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Το βασικό είναι ότι στην θέση του συνοδηγού υπάρχει DNA μόνο του Παντελίδη» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη. 

«Και εγώ ρωτάω το πολύ απλό: Πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κάποιος ότι είναι στη θέση του συνοδηγού και να μην βρεθεί DNA δικό του» πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Αναφορικά με τον μάρτυρα που υποστηρίζει ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν στη θέση του συνοδηγού, είπε «έχει δώσει ήδη κατάθεση ο συγκεκριμένος, που βγαίνοντας από το σπίτι εκείνο το βράδυ που ήταν ο Παντελίδης, ο ίδιος τον έβαλε στη θέση του συνοδηγού. Και είχε ζητήσει να κληθεί από την πρώτη στιγμή και δεν είχε κληθεί ποτέ». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Με πληροφορίες και από MEGA

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις