Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δίκη γνωστού ντράμερ: Στο Εφετείο για την αποπλάνηση 8χρονης

ντράμερ

Με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός 8χρονου κοριτσιού δικάζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο γνωστός ντράμερ πρώην συνεργάτης μουσικού συγκροτήματος.

Ο κατηγορούμενος κάθεται στο «εδώλιο» ένα μήνα μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να κριθεί προσωρινά κρατούμενος για κατηγορίες που αφορούν ακόμα τέσσερα κορίτσια, τα οποία σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ τα αποπλάνησε κατά το διάστημα από το 2007 – 2013.

Για την υπόθεση που δικάζεται σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ο 69χρονος μουσικός είχε καταδικαστεί κατά πλειοψηφία 5-2 σε πρώτο βαθμό τον Απρίλιο του 2019, για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών, χωρίς ελαφρυντικά.

Τότε, το δικαστήριο αποφάσισε ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος καθώς του χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής που κατοικεί.

Η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, μετά από αναβολή είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 10 Απριλίου 2022, ωστόσο, έχει ήδη διακοπεί δύο φορές.

Όλα συνέβησαν πριν από εννέα χρόνια περίπου. Το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς της παραθέριζαν σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής σε σπίτι δίπλα από αυτό που διατηρούσε ο κατηγορούμενος.

Το κοριτσάκι με τις φίλες της συνήθιζαν να παίζουν έξω από το σπίτι του μουσικού ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί τους.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν την άνοιξη του 2013 το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της όλα όσα της έκανε ο μουσικός όταν εκείνη επισκεπτόταν το σπίτι του. Το παιδί άρχισε να μιλάει μετά από την παρότρυνση της μητέρας του, η οποία υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με ένα άλλο παιδάκι, οι γονείς του οποίου του είχαν απαγορεύσει να επισκέπτεται την αυλή του κατηγορουμένου και να παίζει εκεί.

Οι γονείς έκαναν την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές και το παιδί περιέγραψε αναλυτικά τις πράξεις για τις οποίες διώκεται ο κατηγορούμενος με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Οι νέες καταγγελίες

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, ο μουσικός βρέθηκε αντιμέτωπος και με νέες καταγγελίες σε βάρος του και πριν ένα μήνα κλήθηκε σε απολογία από την 14η τακτικής ανακρίτρια και προφυλακίστηκε για σειρά αδικημάτων που σχετίζονται με σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων άλλων ανηλίκων κοριτσιών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε.

Πληροφορίες αναφέρουν ήδη είχε εκδιωχθεί και από τα δύο κάμπινγκ όταν οι ιδιοκτήτες τους είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες εις βάρος του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις