Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δίκη γνωστού ντράμερ: Συνεχίζεται σήμερα με καταθέσεις μαρτύρων

ντράμερ

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας συνεχίζεται η δίκη του γνωστού ντράμερ (μέλους παλιότερα και γνωστού ελληνικού συγκροτήματος) ο οποίος δικάζεται για την αποπλάνηση ενός ανήλικου κοριτσιού από την ηλικία των 6 έως των 8 ετών.

Σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς μάλιστα το δικαστήριο να του αναγνωρίσει ελαφρυντικό. Ωστόσο, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο μετά το πέρας της δίκης είχε χορηγήσει τότε στον ντράμερ αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την έφεση με περιοριστικούς όρους και έτσι δεν έχει εκτίσει την πρωτόδικη ποινή.

Ο κατηγορούμενος πριν από από δύο μήνες είχε κριθεί προφυλακιστέος για άλλη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Η δίκη άρχισε επί της ουσίας πριν τρεις εβδομάδες με την κατάθεση της μητέρας της ανήλικης ενώ σήμερα στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσει και ο πατέρας του κοριτσιού.

«Μου είχε πει η κόρη μου “ο κ. Γιώργος μου είπε ότι του άρεσε να τον γαργαλάμε χαμηλά στην κοιλίτσα“. Δεν πονηρεύτηκα τότε. Ήταν πολύ φιλικός με τα παιδιά, τον θυμάμαι σε ένα στρώμα θαλάσσης με όλα τα παιδάκια πάνω σαν μελισσούλες και μάλιστα αναρωτιόμουν, πού τη βρίσκει τόση όρεξη.

Ρώτησα το παιδί μου εάν έχει συμβεί κάτι και μου απάντησε “έπιασε το πιπί μου και τον ποπό μου και έβαλε το χέρι μου να πιάσω το δικό του πουλί”. Σοκαρίστηκα, το παιδί μου είπε ότι ντρεπόταν και γι’ αυτό δεν μου είχε πει τίποτα. (…) Ο κατηγορούμενος την έβαζε και έβλεπε ταινίες παιδικά, συναυλίες των Πυξ Λαξ και την έπιανε στο σώμα, την απασχολούσε με κάτι που της άρεσε στην τηλεόραση κι εκείνος την άγγιζε. Μπορεί να μην είναι βιασμός, αλλά βιάστηκε η ψυχή της, έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους φοβόταν όταν την άγγιζαν στο σχολείο, φοβόταν να της πουν “μπράβο” για κάτι. Δεν την άφηνα να πηγαίνει σε σπίτια φίλων της, εάν υπήρχε μπαμπάς στο σπίτι», κατέθεσε η μάρτυρας στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, μέσω του δικηγόρου του υπέβαλε αίτημα να οριστεί πραγματογνώμονας από το δικαστήριο για να διακριβώσει εάν είναι παιδόφιλος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις