Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δημιουργήστε το e-shop σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος

Δημιουργήστε  το e-shop σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος

Μάρτιος 2020: Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος ζουν μια πρωτόγνωρη συνθήκη. Μια πανδημία που αλλάζει κάθε καθημερινή συνήθεια. Νοέμβριος 2020: Η ιστορία επαναλαμβάνεται κι όμως δεν είναι φάρσα.

Οι δυο παραπάνω ημερομηνίες είναι των δυο lockdown που έφερε ο κορονοϊός. Μια πανδημία που άλλαξε τα πάντα. Και έκανε ακόμη πιο γρήγορο το πέρασμα πολλών από εμάς στην ψηφιακή εποχή. Πλέον έπρεπε να κάνουμε τα πράγματα από απόσταση.

Να μιλάμε από απόσταση, να δουλεύουμε από απόσταση, να ψωνίζουμε από απόσταση.

Από εκείνους που βίωσαν το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν οι επιχειρηματίες που είχαν μαγαζιά, τα οποία έκλεισαν αναγκαστικά. Και αν οι μεγάλες αλυσίδες είχαν ήδη δημιουργήσει e-shop, δεν συνέβαινε το ίδιο με πολλά μικρά μαγαζιά, που από τη μια στιγμή στην άλλη δεν είχαν έσοδα.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές για τον επιχειρηματικό κόσμο, έγινε σαφές πως ένα e-shop μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης. Γιατί το μέλλον βρίσκεται στις ηλεκτρονικές αγορές. Πόσο εύκολο είναι όμως το να δημιουργήσει κανείς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;

Η απάντηση είναι απλή: με τους κατάλληλους συνεργάτες, όλα είναι δυνατά…

Μπορείτε να δημιουργήσετε e-shop για την επιχείρησή σας, όπως το θέλετε, χωρίς κόστος και χωρίς γνώσεις προγραμματισμού; Κι όμως μπορείτε. Mε την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Simplify store της Εθνικής Τράπεζας, έχετε τώρα τη δυνατότητα να μπείτε στον κόσμο των ηλεκτρονικών αγορών και να ενισχύσετε τον τζίρο και τις πωλήσεις της επιχείρησής σας, προσφέροντας στους πελάτες σας τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία.

Νέα πραγματικότητα στις αγορές μας

Η πανδημία άλλαξε τις καταναλωτικές μας συνήθειες, αναδεικνύοντας μια νέα γενιά καταναλωτών που ψωνίζει διαδικτυακά, ακόμα και από τo smartphone.

Ενώ, παραδοσιακά, οι e-shoppers ανήκαν στις νεότερες ηλικίες, πλέον, τα ποσοστά αύξησης των online αγορών είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας τάσης λοιπόν, οι online πωλήσεις αποτελούν σημαντική παράμετρο για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Τι είναι το e-Simplify store

Δεδομένων όλων των παραπάνω, η Εθνική Τράπεζα απαντά δυναμικά στην ανάγκη ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. Πώς; Με την πλατφόρμα e-Simplify store.

Πρόκειται για ένα νέο εύχρηστο εργαλείο με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop, να προσθέσετε τα προϊόντα σας και να τα διαχειρίζεστε. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, με διευρυμένες λειτουργικότητες, που παρέχουν ασφάλεια, ευκολία και ευελιξία στις εμπορικές σας συναλλαγές.

Αξιοποιήστε τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και δώστε στην επιχείρησή σας νέες δυνατότητες.

Η πλατφόρμα e-Simplify Store της Εθνικής Τράπεζας σας προσφέρει σύγχρονους και ευέλικτους τρόπους διαχείρισης των πωλήσεων σας, όπως να:

  • ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας ακόμα και από το κινητό σας,
  • έχετε πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων των προϊόντων σας,
  • προσδιορίζετε τους τρόπους αποστολής των παραγγελιών σας,
  • ορίζετε τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων σας (Click and Collect),
  • διαχειρίζεστε και τροποποιείτε τις πολιτικές του e-shop σας σχετικά με το απόρρητο, τις επιστροφές, κλπ.
  • προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στα social media (Facebook, Twitter).

Το εργαλείο δημιουργίας e-shop αποτελεί μέρος των ολοκληρωμένων λύσεων e-commerce της Εθνικής Τράπεζας για την πραγματοποίηση πωλήσεων με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών και απαντά στην ανάγκη των επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δυναμική του ηλεκτρονικού εμπορίου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. 

Για πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις e-commerce μπορείτε επιπλέον:

  • να καλέσετε στο 210 95 03 600
  • να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-commerce@nbg.gr
  • να επικοινωνήστε με το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που συνεργάζεστε.

Περισσότερες πληροφορίες για το σύνολο των προσφερόμενων λύσεων μπορείτε να δείτε εδώ.

Κι αν χρειάζεστε περισσότερες οδηγίες για τη δημιουργία του e-shop σας, οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις