Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Πάνω από 8 ώρες καταθέτει στη ΓΑΔΑ

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Πάνω από 8 ώρες καταθέτει στη ΓΑΔΑ

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, κλήθηκε για κατάθεση στη ΓΑΔΑ το πρωί της Τρίτης. Είναι ο άνθρωπος που ήταν στο σπίτι μαζί με την Ρούλα, όταν πέθανε η 6 μηνών Ίριδα…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, συνεχίζει την κατάθεσή της μετά από 8,5 ώρες!

Δέχεται «βροχή» ερωτήσεων για την επίμαχη μέρα, που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του το βρέφος της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών που έκριναν ότι τόσο το βρέφος όσο και η 3,5 ετών Μαλένα, έφυγαν από τη ζωή από εγκληματική ενέργεια.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει και οι δηλώσεις του πατέρα των τριών παιδιών Μάνου Δασκαλάκη, ότι «αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά»!

Ο δικηγόρος της οικογένειας Πισπιρίγκου, δήλωσε το μεσημέρι στο TLIVE ότι μέχρι και που έφτασε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν ψύχραιμη.

Ο κύριος Παπαδόπουλος τόνισε μάλιστα για την κατάθεσή της ότι «δίνεται ενόρκως, δηλαδή αντιμετωπίζεται ως μάρτυρας και πηγή πληροφόρησης για τα ερευνόμενα περιστατικά και ειδικά για της μικρής Ίριδας, γιατί βρισκόταν στο σπίτι και η ίδια».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις