Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου» – Η ειρωνική απάντηση σε όσους την μπλέκουν στον θάνατο της Ίριδας

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου» – Η ειρωνική απάντηση σε όσους την μπλέκουν στον θάνατο της Ίριδας

Στην αντεπίθεση περνά η Δήμητρα Πισπιρίγκου και απαντά σε όσους την εμπλέκουν στο θάνατο της Ίριδας καθώς ήταν παρούσα.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ερώτηση του ΑΝΤ1 για το πως περνά αυτές τις ώρες ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμμετοχή σε καμία παράνομη ενέργεια και είπε με χιούμορ: “περιμένω τη σύλληψή μου…”.

Παράλληλα η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στον Alpha τόνισε πως όχι μόνο  δεν θεωρείται ύποπτη, αλλά δεν έχει κληθεί ούτε καν για κατάθεση. Επίσης υπερασπίστηκε και πάλι τη Ρούλα Πισπιρίγκου και είπε πως βρίσκεται χωρίς στοιχεία προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.

«Όχι μόνο δεν θεωρούμαι ως ύποπτη, αλλά δεν με έχει καλέσει η Αστυνομία ούτε καν για κατάθεση. Όμως εγώ είμαι πάντα στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί».

Για την παρουσίας της στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα όταν πέθανε η Ίριδα τόνισε χαρακτηριστικά: «Εχω καταντήσει μαϊντανός, αλλά έχω πει χίλιες φορές τι έγινε την ημέρα εκείνη που βρήκαμε την Ιριδα νεκρή στην κούνια της. Ισχύει ό,τι έχει πει η Ρούλα. Λένε ότι είμαι συνεργός στη δολοφονία της Ιριδας, επειδή βρήκα το παιδί νεκρό στην κούνια του σπιτιού του. Άρα με την ίδια λογική, οι γιατροί που βρήκαν νεκρά τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομεία, είναι και αυτοί δολοφόνοι και συνεργοί;».

«Πρώτη φορά άκουσα για την κεταμίνη μετά τη σύλληψη της Ρούλας»

Για την αδερφή της είπε: «Δεν θα στραφώ ποτέ εναντίον της Ρούλας γιατί ξέρω ότι δεν έχει σκοτώσει κανένα. Προσπαθώ να βρω όσα στοιχεία μπορώ για να τη δικαιώσω και να βγει από τη φυλακή και να βρεθεί η αλήθεια. Πιστεύω τη Ρούλα και ο μόνος τρόπος να την… καταδικάσω θα ήταν μόνο αν θα ομολογούσε την ενοχή της η ίδια. Επειδή όμως ξέρω ότι δεν το έχει κάνει, δεν πρόκειται να μαρτυρήσει ένα τέτοιο ψέμα».

Όσον αφορά την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και τελικά οδήγησε το 9χρονο κορίτσι στο θάνατο είπε: «Πρώτη φορά άκουσα για την κεταμίνη αμέσως μετά τη σύλληψη της Ρούλας. Μέχρι τότε ούτε καν γνώριζα ότι υπήρχε ως ουσία. Ρώτησα άλλους για να μάθω τι είναι. Υπάρχουν μόνο κάποιες ενδείξεις στη δικογραφία, υπό την έννοια ότι η Ρούλα βρισκόταν μόνη της με το παιδί στο δωμάτιο. Αν όμως διαβάσει κάποιος τη δικογραφία, θα δει ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν στοιχεία που να την βαραίνουν. Αντιθέτως από την δικογραφία προκύπτει ότι η Ρούλα δεν ήταν η μόνη που έμπαινε στο δωμάτιο του παιδιού και δεν αποδεικνύεται ότι εκείνη χορήγησε την κεταμίνη».

«Η Ρούλα είναι στη φυλακή για την κοινή γνώμη»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου χαρακτήρισε ιατρικό λάθος τον θάνατο της Τζωρτζίνας: «Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι οι γιατροί πάνω στον πανικό τους έκαναν ένα τραγικό λάθος και έδωσαν στο παιδί την κεταμίνη. Προσωπικά θεωρώ ότι η Ρούλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη. Εδώ η κοινή γνώμη ζητάει να την καταδικάσουν επειδή δεν ξεσπάει μπροστά σε κάμερες, δεν κλαίει και δείχνει ψυχρή».

Για τον θάνατο της Μαλένας είπε πως «δεν μπορούμε να πούμε ότι συνδέεται με την κεταμίνη ή άλλη τοξική ουσία. Υπάρχει μια ιατροδικαστική έρευνα σε εξέλιξη και θα πρέπει να περιμένουμε την τεκμηριωμένη απόφασή τους».

Τέλος για το πως είναι στις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι «δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, προσπαθεί να είναι δυνατή για να μπορέσει να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ή κανενός άλλου παιδιού. Δεν κάνει απεργία πείνας και όσα λένε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις