Σάββατο, 25 Μαΐ
25oC Αθήνα

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκίνησαν οι προσπάθειες σταδιακής αφύπνισης του τραγουδιστή – «Περιμένουμε με υπομονή» λέει η σύζυγός του

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκίνησαν οι προσπάθειες σταδιακής αφύπνισης του τραγουδιστή – «Περιμένουμε με υπομονή» λέει η σύζυγός του

Ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα (22.04.24) οι προσπάθειες σταδιακής αφύπνισης του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό», σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα η προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα, έτσι ώστε οι γιατροί να έχουν εικόνα για την πορεία της υγείας του.

Νωρίτερα η σύζυγός του τραγουδιστή μιλώντας στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ», ανέφερε ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή».

Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει γίνει κάποια ολοκληρωμένη προσπάθεια αποσωλήνωσης μέχρι στιγμής. 

Για ακόμη μία φορά συγκλόνισε με τα λόγια της για το πώς αντιμετωπίζει την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα».

 

«Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός», επεσήμανε. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις