Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Έρευνα στο σπίτι, το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του

Έπειτα από παραγγελία της 19ης τακτικής ανακρίτριας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι, το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του Δημήτρη Λιγνάδη, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη. 

Τον Δημήτρη Λιγνάδη επισκέφθηκε σήμερα (03.03.2021) στις φυλακές της Τρίπολης ο Αλέξης Κούγιας

Ο γνωστός ποινικολόγος συναντήθηκε και συνομίλησε με τον εντολέα του, για τον οποίο είπε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας ανέφερε: “Είχα και έχω την άποψη ότι όταν κάποιος έχει σοβαρή ψυχική και σωματική δοκιμασία  το πρώτο πρόσωπο που έχει ανάγκη -εκτός από τους στενούς συγγενείς- είναι ο δικηγόρος του”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, τόνισε πως “ο κ. Λιγνάδης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει πληροφορηθεί τις ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί και είναι βέβαιος ότι αυτές οι ενέργειες θα είναι αποτελεσματικές”.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι θα προβούν σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος εκείνων “που τον έστειλαν φυλακή με λαϊκά δικαστήρια”.

Ακούστε όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σάκης Κεχαγιόγλου για την υπόθεση κοκαΐνης μέσα σε ακατέργαστα δέρματα: «Ανέλαβα την υπεράσπιση δύο εκ των συλληφθέντων»
Πρόκειται για συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που «έκρυβαν» σε ακατέργαστα δέρματα
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου 3
Νάταλι Κάκκαβα για την διάρρηξη του σπιτιού της: «Μου πήραν όλα τα κοσμήματα, έσπασαν κάγκελα και παράθυρα»
«Όλα έγιναν μέσα σε 4 -5 λεπτά, σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά, ωστόσο δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση, μας έχουν αφήσει όλους έρμαια των ληστών» τονίζει η Νάταλι Κάκκαβα
Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα
8