Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο 27χρονος που τον κατήγγειλε σπάει τη σιωπή του – «Ήταν πανίσχυρος»

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο 27χρονος που τον κατήγγειλε σπάει τη σιωπή του – «Ήταν πανίσχυρος»

Στην κάμερα του Mega μίλησε ο πρώτος άνθρωπος που κατηγόρησε τον ηθοποιό, Δημήτρη Λιγνάδη, ότι τον βίασε όταν ήταν μόλις 16 ετών. Πρόκειται για έναν 27χρονο άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής που εδώ και αρκετά χρόνια ζει στο εξωτερικό. 

Ο 27χρονος που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα για τη δίκη του Δημήτρης Λιγνάδη μίλησε στο Mega, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως ξεκίνησε έναν πόλεμος εις βάρος κάποιου που είναι «πανίσχυρος».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Καλά πήγε όλο. Η έδρα είναι δίκαιη. Δεν έδωσε πολύ περιθώριο στην υπεράσπιση να πει αυτά που είχε πει την προηγούμενη φορά. Τι άλλο θα έλεγε ο κύριος Κούγιας; Προσπαθεί να τον σώσει κάπως. Δε θα τα καταφέρει όμως. Δε γίνεται να θάψει πλέον όλα αυτά που έχει κάνει, όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάσαμε υπήρχαν ήδη στη δικογραφία από όταν είχε γίνει η έρευνα. Αν μπορούσα να μιλήσω μαζί του δε θα του έλεγα τίποτα. Δεν έχω φοβηθεί απλά έχω κουραστεί και θέλω να τελειώσει όλο αυτό. Ήρθα σήμερα όπως και την πρώτη μέρα. Τελείωσα την κατάθεσή μου και τώρα θα φύγω.

 

Αν με χρειαστεί πάλι η έδρα θα επιστρέψω. Ο μάρτυρας υπεράσπισης που είναι από την Ολλανδία θα έρθει επίσης. Έτσι είναι το σύστημα της δικαιοσύνης, αργούν λίγο τα πράγματα. Οι γονείς μου βεβαίως μου συμπαραστέκονται. Το πως νιώθουν… και βέβαια δεν είναι ευχαριστημένοι.

Έχω ξεκινήσει έναν πόλεμο σε κάποιον που τόσα χρόνια ήταν πανίσχυρος και δεν έβγαινε τίποτα γι’ αυτόν στη φόρα. Έκανα εγώ την πρώτη κίνηση και την πρώτη μήνυση για υπόθεση που δεν έχει παραγραφεί και μπράβο σε όλα τα άλλα παιδιά που βγήκαν και τον κόσμο που ήρθε για να πει την αλήθεια», είπε ο 27χρονος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις