Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δημήτρης Μπέλλος: Ραγίζουν καρδιές – Η νεογέννητη κόρη του θα πάρει το όνομά του

Δημήτρης Μπέλλος: Ραγίζουν καρδιές – Η νεογέννητη κόρη του θα πάρει το όνομά του

Με μια συγκλονιστική και γεμάτη πόνο ψυχής ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook, η Ιωάννα Τάλκα αποχαιρετά τον 39χρονο σύζυγό της Δημήτρη Μπέλλο και γνωστό Dj Decibel. Τον 39χρονο που πριν από λίγες ημέρες έφυγε νικημένος από τον κορονοϊό στην ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματά”.  

Η σύζυγoς του Δημήτρη Μπέλλου αρνείται να πιστέψει αυτό που της έχει συμβεί και αποκαλύπτει πως το δεύτερο παιδί της που ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, που έφυγε τόσο νέος από τη ζωή. 

Click4more Δημήτρης Μπέλλος: Σοκ με τον θάνατο του γνωστού Dj – Πώς κόλλησε κορονοϊό

Η σύντροφος του γνωστού DJ συγκλονίζει με τα λόγια της. «Μέσα σε 4 χρόνια μου χάρισες δυο αγγελούδια, τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου, τις πιο δυνατές στιγμές και έτσι ξαφνικά μια μέρα μας αφήνεις», γράφει.

«Ο Θεός ζήλεψε που σε είχα δίπλα μου» γράφει η Ιωάννα Τάλκα, μη μπορώντας να κρύβει τον πόνο της απώλειας. Η ανάρτησή της «κλείνει» με μια «αποκάλυψη» που προκαλεί συγκίνηση. «Σε αγαπάμε, εγώ, η Μάρθα μας και η Δήμητρά μας» γράφει η σύζυγος του Δημήτρη Μπέλλου, κάνοντας γνωστό ότι το νεογέννητο κοριτσάκι του ζευγαριού θα έχει το όνομα του αδικοχαμένου μπαμπά της.

 

Δημήτρης Μπέλλος: Έφυγε μέσα σε λίγες μέρες

Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν από τους πιο γνωστούς DJ και αγαπητός σε όλους. Η είδηση πως ο κορονοϊός του κόστισε τη ζωή, βύθισε τους πάντες στη θλίψη.

Ο 39χρονος Dj, πατέρας δυο μικρών παιδιών με το δεύτερο να είναι μόλις 40ημερών, σύμφωνα με τις μαρτυρίες δικών του προσώπων δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Αρχικά παρουσίασε πυρετό με αποτέλεσμα να ανησυχήσει καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει με ευκολία.

Κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, οι γιατροί που παρείχαν οξυγόνο, όμως μέσα σε λίγες μέρες η κατάστασή του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Δυστυχώς ο ιός του προκάλεσε σοβαρές βλάβες με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να μην αντέξει και να χάσει την μάχη.  

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις