Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δημήτρης Παπαστεργίου: Θετικός στον κορονοϊό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ – Καταστρώνει σχέδια για την καραντίνα

Δημήτρης Παπαστεργίου: Θετικός στον κορονοϊό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ – Καταστρώνει σχέδια για την καραντίνα

Με μεγάλη δόση χιούμορ, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, γνωστοποίησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο κ. Παπαστεργίου δεν είχε μεν συμπτώματα – πλην ενός συναχιού, όπως λέει χαρακτηριστικά – αλλά κάνοντας τακτικά τεστ καθώς έχει αδιάκοπα λόγω της θέσης του επαφές με πολλά άτομα, υποβλήθηκε σε τεστ pcr, το οποίο ήταν θετικό.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι πλήρως εμβολιασμένος, με το σκεύασμα της AstraZeneca και ήδη καταστρώνει σχέδια για το πώς θα περάσει τις μέρες της καραντίνας.

Έγραψε στο facebook επιδεικνύοντας το θετικό τεστ:

«Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι.
Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές.
Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή!
Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη. Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca.Τί τους πήραμε δύο μαζί;!
Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις