Ελλάδα

Δημήτρης Σούρας: «Χωρίς την Ελένη δεν θα ήμουν ο Σούρας», είχε πει για την σύζυγό του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Φίλος» με την ιδέα του θανάτου του φαίνεται πως είχε γίνει ο Δημήτρης Σούρας, ο 72χρονος ψυχίατρος που σήμερα (19.11.2024) άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη που έδινε με σοβαρή βακτηριακή μόλυνση.

Πριν από ένα χρόνο, ο Δημήτρης Σούρας είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Status» στο Astra TV, λέγοντας πως θα ήθελε ο κόσμος να γνωρίζει δύο πράγματα για εκείνον.

«Όταν πεθάνω, θέλω να θυμάστε δύο πράγματα για μένα. Ότι αγαπώ τον άνθρωπο και ότι πίσω από κάθε παιδί ψάξτε τους γονείς», είχε πει τότε, μία δήλωση που δείχνει στο έπακρο τι είδους άνθρωπος ήταν και ποιες αξίες «κουβαλούσε» μέχρι το τέλος της ζωής του.

«Χωρίς την Ελένη δεν θα ήμουν ο Σούρας»

Στην ίδια συνέντευξη ο Δημήτρης Σούρας είχε μιλήσει μέσα από την καρδιά του και για την σύζυγό του Έλενα.

«Μπήκε στη ζωή μου μια τρελοαμερικανίδα, η γυναίκα μου, την οποία λάτρεψα και λατρεύω. Η Ελένη, η γυναίκα μου, γεννημένη στην Ελλάδα, ήταν όλα τα χρόνια της στην Αμερική. Συναντηθήκαμε σε ένα ταξίδι με άλλες παρέες και ξεκίνησε το πρώτο φιλικό κομμάτι και γυρνώντας στην Ελλάδα μετά από τρεις μήνες γίναμε ζευγάρι», περιέγραψε για την γνωριμία τους.

«Είχε αγοράσει ένα σπίτι και μου είπε: θες να κάνεις ένα ιατρείο; Να κάνουμε το μισό σπίτι ιατρείο και στο άλλο μισό να μένουμε. Τέσσερα ολόκληρα χρόνια το σπίτι ήταν το πρωί και το απόγευμα ιατρείο και το βράδυ άνοιγε για όλο τον κόσμο», αποκάλυψε για την κοινή ζωή τους.

«Μετά πέθανε μία κυρία από κάτω και το πήραμε με εσωτερική σκάλα και κάναμε μία πολύ ωραία μεζονέτα και μεταφέραμε κάτω το ιατρείο. Της έχω αφιερώσει το 50% της επιτυχίας μου. Χωρίς την Ελένη δεν θα ήμουν ο Σούρας», είχε πει τότε ο Δημήτρης Σούρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων για την έκρηξη στην Πλάκα
Το βίντεο αφορά την φερόμενη δράση του 34χρονου ο οποίος είχε επιχειρήσει να διαρρήξει ένα σπίτι όμως ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ήταν και αστυνομικός, τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων
Χωριάτικο: Αποκαλύψεις που «καίνε» από στενό συνεργάτη του Άγγελου Γιαννακόπουλου – «Η μαστροπεία η κύρια πηγή εσόδων»
Όπως είπε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος δεν έπαιρνε καμία απόφαση χωρίς να ακούσει τη γνώμη των έμπιστών του με τον Ρίζο Ρίζο να είναι το δεξί του χέρι
Το Χωριάτικο
Άρτα: Αθώος ο οφθαλμίατρος για παθητική δωροδοκία – Κατηγορήθηκε ότι ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ηλικιωμένη
«Ο καταγγέλλων υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων ως προς τον χρόνο και την περιγραφή των υποτιθέμενων πραγματικών περιστατικών και δεν έπεισε το δικαστήριο»
istock
Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς στη Γλυφάδα: «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»
«Από θαύμα δεν ήταν μέσα η κόρη μου, είχε βίαιη συμπεριφορά και την απειλούσε, ήθελε να μας σκοτώσει» λέει ο πατέρας της 36χρονης πρώην συντρόφου του 45χρονου
Γλυφάδα: Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς – «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»