Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΤΜ: Το δημοψήφισμα έφερε… ουρές παντού! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

ΑΤΜ: Το δημοψήφισμα έφερε… ουρές παντού! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η κίνηση στα ΑΤΜ από το βράδυ της Παρασκευής ήταν αυξημένη, ενώ το συγκεκριμένο φαινόμενο αυξήθηκε μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα. Δείτε εικόνες από πόλεις της Ελλάδας, με κόσμο που έσπευσε να “τραβήξει” χρήματα.

Στην Αθήνα πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν σε ΑΤΜ το βράδυ της Παρασκευής για να βγάλουν χρήματα, μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου. Μπορείτε να δείτε εικόνες από διάφορα σημεία της Αθήνας. Υποκαταστήματα τόσο της Εθνικής Τράπεζας, όσο και της Τράπεζας Πειραιώς σε περιοχές του Αιγάλεω και της Ιεράς Οδού.

Ο κόσμος, φοβούμενος ένα Capital control, έσπευσε να αποσύρει τα χρήματά του και στον Πύργο καθώς αναμένεται οτι η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη για το τραπεζικό σύστημα με συνεχείς αναλήψεις μετρητών. Ταυτόχρονα πάει να πάρει τα χρήματα από τις συντάξεις που μπήκαν χθες στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Όπως κατέγραψε ο φακός του trikalazoom.gr οι πολίτες των Τρικάλων, έσπευσαν στα ΑΤΜ των τραπεζών και κάνουν αναλήψεις τα χρήματά τους. Ό κόσμος είχε δει στα δελτία ειδήσεων το διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τόνισε για δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου, και στο φόβο μη κλείσουν οι τράπεζες έτρεξε κατευθείαν στα ΑΤΜ των Τρικάλων να σηκώσει το χρήμα.

Την εμφάνιση τους σε μηχανήματα ανάληψης χρημάτων έκαναν και οι Πατρινοί μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε