Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Δήμος Αθηναίων: Επιμένει στις καταγγέλιες του ο επιχειρηματίας που είχε αναλάβει το… άφαντο παγοδρόμιο

Δήμος Αθηναίων: Επιμένει στις καταγγέλιες του ο επιχειρηματίας που είχε αναλάβει το… άφαντο παγοδρόμιο

 Μετά από το φιάσκο της “ακούνητης” ρόδας… ο δήμος Αθηναίων έχει έναν ακόμη λόγο για να “πονοκεφαλιασει”. Η εταιρεία, που ανέλαβε να στήσει το παγοδρόμιο στη Βουκουρεστίου ενόψει των γιορτών αλλά δεν στήθηκε ποτέ, επιμένει στις καταγγελίες που είχε κάνει πρώτη φορά στην εκπομπή Live News.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που είχε αναλάβει το στήσιμο του παγοδρομίου Χρήστος Μαρκάκης, καταγγέλλει πως πλήρωσε όλα τα απαραίτητα υλικά και τους εργαζόμενους και το έργο του δεν προχώρησε ποτέ.

“Έχουμε εγκαταστήσει 16 παγοδρόμια σε διάφορες πόλεις. Μας ζητήθηκε να φτιάξουμε το παγοδρόμιο στη Βουκουρεστίου. Διαπιστώσαμε πως δεν είχε εγκριθεί ο χώρος και δεν υπήρχε ούτε ρεύμα”, ανέφερε.

Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος μας ζητήθηκε παγοδρόμιο 300 τ.μ. το οποίο φέραμε στην Ελλάδα και το έχουμε στην Ελευσίνα άλλα τα 300τμ στην πλατεία Βουκουρεστίου δεν υφίστανται. Τους είπαμε να το κάνουμε 200 τ.μ. αλλά μετά μας είπαν πως δεν υπάρχει το ρεύμα”, συνέχισε.

“Μετά καταθέσαμε πρόταση για Παγοδρόμιο στη Σύνταγμα η οποία δεν έγινε δεκτή. Είμαστε η εταιρεία που μπορεί να κατασκευάσει και ρόδες και προφανώς για σκοπιμότητες μας έδωσαν αυτό το έργο. Σκοπιμότητες που εξετάζει ο εισαγγελέας. Το παγοδρόμιο δεν έγινε ποτέ. Προσλάβαμε το προσωπικό κάναμε όλα τα έξοδα και έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά”, τόνισε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε