Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Δήμος Αθηναίων: Κάποιος να τους… ξεματιάσει! Γέρνει το δέντρο στο Σύνταγμα! Video

Δήμος Αθηναίων: Κάποιος να τους… ξεματιάσει! Γέρνει το δέντρο στο Σύνταγμα! Video

Δεν εξηγείται αλλιώς, κάποιος… «μούντζωσε» τους ανθρώπους του δήμου Αθηναίων και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Αθήνα βγάζει όλο… προβλήματα. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο, το εντυπωσιακό, κατά τ’ άλλα, δέντρο στο Σύνταγμα.

Υπό βροχή και με ένα εντυπωσιακό 3D mapping για πρώτη φορά στο κτίριο της Βουλής, ο δήμος Αθηναίων φώτισε χθες (10.12.2019) το βράδυ το εντυπωσιακό δέντρο στην πλατεία Συντάγματος.

Κανείς βέβαια δεν περίμενε πως λίγες ώρες μετά και ενώ είχε ξημερώσει ο Θεός τη μέρα, όλοι θα έβλεπαν ότι ο 17 μέτρων δέντρο, που ήρθε στην Αθήνα από το Καρπενήσι, θα το είχε πάρει λίγο… αριστερά.

Το δέντρο φαίνεται να γέρνει ελαφρώς και η νέα αναποδιά έρχεται να προστεθεί στην γκρίνια και το… ανελέητο τρολάρισμα για τον φωτισμό στη Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και την Πανεπιστημίου!

«Βρέξει, χιονίσει, το δέντρο θα φωτίσει»

Με αυτή τη φράση και υπό καταρρακτώδη βροχή, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το σύνθημα για να ανάψουν τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας χθες το βράδυ.

Είχε προηγηθεί το άκρως εντυπωσιακό 3D mapping πάνω στο κτίριο της Βουλής, με έναν Άγιο Βασίλη να κατεβαίνει από τα παράθυρα, δώρα να… εκτοξεύονται παντού και την αντίστροφη μέτρηση να αποτυπώνεται στο κτίριο του Κοινοβουλίου πριν… πατήσουν το κουμπί για να φωτιστεί το δέντρο.

Δείτε το εντυπωσιακό video

«Η Αθήνα φέτος είναι πιο φωτεινή και πιο λαμπερή παρά ποτέ, με δεκάδες δρόμους και δεκάδες πλατείες που φωτίζονται για πρώτη φορά», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του δήμου Αθηναίων και όλους τους δωρητές που έχουν συνδράμει φέτος στον εορταστικό στολισμό.

Η Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, ανέβηκαν στη σκηνή αναλαμβάνοντας το μουσικό κομμάτι της βραδιάς, ενώ εμφανίστηκε και η ομάδα κρουστών Batala Atenas. Την εκδήλωση παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις