Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά summer camps

Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά summer camps

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου ξεκινούν οι εγγραφές για παιδιά δημοτικού στα αθλητικά summer camps (20 Ιουνίου- 29 Ιουλίου) του Δήμου Αθηναίων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση,τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στα summer camps θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, καθώς και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης.

Οι περίοδοι είναι τρεις και η κάθε μια έχει διάρκεια δυο εβδομάδων. Οι χώροι όπου θα φιλοξενηθούν είναι τα αθλητικά κέντρα Γουδή, Ρουφ και Γκράβας και θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή (07:30 – 16:00).

Κάθε αθλητικό κέντρο θα υποδεχθεί συνολικά 200 παιδιά ανά περίοδο, ενώ κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε όσες περιόδους επιθυμεί (από 1 – 3) ανά αθλητικό κέντρο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη σελίδα http://www.opandacamps.gr/ .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημέρα και ώρα υποβολής των έγκυρων αιτήσεων.

Για τις αιτήσεις που θα γίνονται δεκτές, θα αποστέλλονται μέσω e-mail οι σχετικές οδηγίες για τις ημέρες και ώρες που οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου (Ακαδημίας 50), προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.Το κόστος συμμετοχής για δημότες -κατοίκους του Δήμου Αθηναίων ανέρχεται στο ποσό των 30Euro για κάθε περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες ο καθένας μπορεί να απευθύνεται στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων/Τμήμα Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού, τηλ. 210 5284873 & 210 5284874.

«Και αυτό το καλοκαίρι, ο Δήμος Αθηναίων δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ψυχαγωγία και την ωφέλιμη απασχόληση των παιδιών, προσφέροντάς τους μία πολύτιμη διέξοδο μέσα από τα αθλητικά summer camps του ΟΠΑΝΔΑ», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις