Ελλάδα

Δήμος Πειραιά: Εκχιονιστικά μηχανήματα και προσωπικό στους Δήμους Ψυχικού, Βριλησσίων και Μεγάρων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκχιονιστικά μηχανήματα και προσωπικό, απέστειλε σήμερα ο Δήμος Πειραιά στους Δήμους Ψυχικού, Βριλησσίων και Μεγάρων για τον εκχιονισμό των δρόμων.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε σχετική δήλωση τόνισε: «Ο Δήμος Πειραιά στέκεται αλληλέγγυος στις δύσκολες στιγμές που περνούν δήμοι, που επλήγησαν ιδιαίτερα από την ισχυρή χιονόπτωση. Χτες, εκχιονιστικό μηχάνημα και προσωπικό συνέδραμαν τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ενώ σήμερα προσφέρουμε βοήθεια με μηχανήματα και προσωπικό στους Δήμους Ψυχικού, Βριλησσίων και Μεγάρων για τον εκχιονισμό των δρόμων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ένας 15χρονος που δεν πρόλαβε να ξεφύγει από το τσουνάμι μπορεί να αλλάξει τη χρονολογία της προϊστορικής έκρηξης
Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να τοποθετεί την έκρηξη περίπου στο 1500 π.Χ., δηλαδή νωρίτερα από προηγούμενες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για το 1600 π.Χ.
Στιγμιότυπο από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, στην Σαντορίνη