Ελλάδα

Δημόσιο: Πληρώνουν τη δουλειά στις αργίες με… άδεια!

Το έγγραφο που αφορά στις υπερωριακές βάρδιες που πρέπει να γίνουν στον ΕΦΚΑ για την έκδοση συντάξεων ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα ακόμη και με την υποδόση των 800 εκατομμυρίων, υπάρχει και μια άλλη αποκάλυψη. Αφορά στο Δημόσιο και στις “πληρωμές” των υπερωριών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η τακτική που ακολουθείται στον ιδιωτικό τομέα όπου η εργασία τα σαββατοκύριακα δεν έχει πλέον αμοιβή αλλά οι εργαζόμενοι λαμβάνουν ρεπό μέσα στην εβδομάδα άρχισε να εφαρμόζεται και στο Δημόσιο.

“Πληρωμή” υπερωριών με άδεια

Όπως προκύπτει από το έγγραφο του διοικητή του ΕΦΚΑ, Α. Μπακαλέξη, προς τους εργαζόμενους να δουλέψουν και το σαββατοκύριακο για να εκδοθούν περισσότερες εκκρεμείς συντάξεις, οι υπάλληλοι θα λάβουν για την εργασία τους αυτή άδεια και μάλιστα … σε βάθος χρόνου.

Όπως αναφέρεται όσοι δουλέψουν το Σάββατο και την Κυριακή θα πάρουν άδεια από 1/1/2018…

Δημόσιο

Στο έγγραφο επισημαίνεται ότι “εξυπακούεται ότι για όσους υπαλλήλους απασχοληθούν εντός του προσεχούς Σαββατοκύριακου θα ληφθεί μέριμνα προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κατ’ αναλογία της επιπρόσθετης απασχόλησής τους, από 1.1.2018”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
22
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026