Ελλάδα

Δημόσιο: Χιλιάδες υπάλληλοι χωρίς απολυτήριο με μισθό ΔΕ

Την άμεση κατάταξη σε μισθολογικά κλιμάκια υπαλλήλων, που διορίστηκαν ή µετατάχθηκαν στη ∆.Ε. κατηγορία, χωρίς απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά µε απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισµένης κατώτερης τεχνικής σχολής ή µε τον απαιτούµενο από τις οικείες διατάξεις χρόνο εμπειρίας, ζητά με εγκύκλιό του, προς Δήμους και Περιφέρειες, ο Υφυπουργός ΕΣ.Δ.Α., Γιάννης Μπαλάφας.

«Με τις διατάξεις του άρθρου δεύτερου, αρ.1 του ν. 4405/2016 (Α΄129), επιλύεται το ζήτηµα της κατάταξης σε µισθολογικά κλιµάκια υπαλλήλων, που διορίστηκαν ή µετατάχθηκαν στη ∆.Ε. κατηγορία, χωρίς απολυτήριο Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, αλλά µε απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισµένης κατώτερης τεχνικής σχολής ή µε τον απαιτούµενο από τις οικείες διατάξεις χρόνο εμπειρίας», αναφέρεται στην εγκύκλιο.

«Οι ανωτέρω υπάλληλοι εξελίσσονται στα µισθολογικά κλιµάκια (Μ.Κ.) της ∆.Ε. κατηγορίας», προστίθεται.
Κατόπιν των ανωτέρω, και σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου, Δήμοι και Περιφέρειες οφείλουν να προβούν, άμεσα, στην κατάταξη σε µισθολογικά κλιµάκια των υπαλλήλων, που εμπίπτουν στο ρυθµιστικό πεδίο του άρθρου δεύτερου αρ. 1 του ν. 4405/2016.

Πηγή e-poli

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά τα 7 παλικάρια του που σκοτώθηκαν στη Ρουμανία: Ρίγη όταν οι σοροί έφτασαν στην Τούμπα - Το τρισάγιο και η μεταφορά τους στην πατρίδα
Κάηκε η Τούμπα στον αποχαιρετισμό των 7 φιλάθλων, τη μνήμη των οποίων οι φίλοι τους τίμησαν με καπνογόνα και συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα
Πομπή 7 σορών των θυμάτων του δυστυχήματος με τους φίλους του ΠΑΟΚ 6