Ελλάδα

Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Ακύρωση εκδηλώσεων 28 και 30 Μαρτίου λόγω κατάληψης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακύρωση των συναυλιών του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων και της Athens Big Band στο Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας». Ο λόγος είναι η κατάληψη του κτιρίου, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, 24 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ανακοινώνεται ότι, λόγω της κατάληψης στο Θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας», ακυρώνεται η προγραμματισμένη για την Τρίτη, 28 Μαρτίου συναυλία του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων με τον Βασίλη Λέκκα (αντικατάσταση Παντελή Θαλασσινού).

Το ίδιο και για το προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, live της Athens Big Band με την Marianna Seas και τους Dat Funk.

OLYMPIA THEATER  INTIME

Για το υπόλοιπο πρόγραμμα του Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δύο ουσίες που του χορήγησαν και τα κρίσιμά λεπτά πριν και μετά την άφιξή του στην κλινική του Κολωνακίου
Πώς εξελίχθηκε η υπόθεση από την επικοινωνία και το ραντεβού υδροθεραπείας μέχρι την πίεση για την διαδικασία πλασμαφαίρεσης, τα τηλεφωνήματα σε αναισθησιολόγο και τα υπέρογκα ποσά που έβγαζαν οι γιατροί
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατό του
6