Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Διόδια: Ακόμα δεν είδατε τίποτα – Δεν περνάει κανείς χωρίς έλεγχο

Διόδια: Ακόμα δεν είδατε τίποτα – Δεν περνάει κανείς χωρίς έλεγχο

Σαρωτικοί είναι και σήμερα οι έλεγχοι της Τροχαίας στις κομβικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου που οδηγούν εκτός Αττικής.

Τόσο στα διόδια της Ελευσίνας, όσο και σε αυτά των Αφιδνών οι οδηγοί περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους επιτρέψουν την απόδραση τους από το κλεινόν άστυ.

Για την υλοποίηση του σχεδίου “Πάσχα στην πόλη” έχουν επιστρατευτεί περισσότεροι από 10.000 αστυνομικοί και λιμενικοί οι οποίοι επί 24ώρου βάσεως εποπτεύουν τις μετακινήσεις τόσο στην στεριά όσο και στην θάλασσα.

Αν και μέχρι στιγμής η κίνηση τόσο στην οδό Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών -Λαμίας δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ωστόσο πολλοί ήταν και σήμερα αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιώντας πολλές δικαιολογίες, αφού δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να περάσουν τα μπλόκα των αστυνομικών.

Όπως και ο οδηγός με το μικρό φορτηγάκι που αποτυπώνεται στο βίντεο του newsit.gr. Οι αστυνομικοί του έδειξαν το δρόμο της επιστροφής, παρότι ο ίδιος επέμενε ότι έπρεπε να περάσει για μια επείγουσα εργασία.

Οι έλεγχοι τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ενταθούν, καθώς υπάρχουν οι φόβοι ότι όσο πλησιάζουμε την ημέρα του Πάσχα θα γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα επιχειρήσουν να φύγουν από την Αθήνα αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις