Ελλάδα

Δίωξη στην 38χρονη που οδηγούσε μεθυσμένη και χωρίς δίπλωμα προκαλώντας τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Αφέθηκε ελεύθερη

Η γυναίκα από την Ουκρανία, είχε αρνηθεί να κάνει αλκοτέστ μετά το τροχαίο

Σε βάρος της 38χρονης από την Ουκρανία που προκάλεσε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη ασκήθηκε δίωξη για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η 38χρονη, που προκάλεσε το τροχαίο στην οδό Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ μέτρησης αλκόολ και της βεβαιώθηκε η σχετική παράβαση, όπως προβλέπεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Η 38χρονη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα, αφέθηκε ελεύθερη…

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 04:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21.03.25), όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες από την Ουκρανία, συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με ένα αγροτικό όχημα.

Ο οδηγός του αγροτικού κατέθεσε ότι το ΙΧ πέρασε με κόκκινο ενώ εκείνος κατευθυνόταν προς τη λαϊκή αγορά για να στήσει τον πάγκο του.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο Ουκρανές, να περνάει με κόκκινο και να πέφτει πάνω στο αγροτικό.

Όπως τόνισε ο ίδιος στο newsit.gr από τη σφοδρή σύγκρουση το αγροτικό έγινε σμπαράλια. Από το τροχαίο, τραυματίστηκε ελαφρά η 31χρονη συνοδηγός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Πυροτεχνουργός απενεργοποιεί την οβίδα
Ανανεώθηκε πριν 15 λεπτά
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες