Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη των δραστών οι Αρχές

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη των δραστών οι Αρχές
Intime.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Άρη -στη Θεσσαλονίκη– και οι Αρχές φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρουν.

Κοντά στα ίχνη των δολοφόνων του 19χρονου Άλκη φαίνεται πως είναι οι αρχές, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη σε βίντεο την πορεία των δύο ύποπτων οχημάτων, τόσο κατά την προσέγγιση στο σημείο της δολοφονίας, όσο και κατά τη διαφυγή τους ενώ φαίνεται πως έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες τους.

Παράλληλα, στην τράπεζα δεδομένων της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν αντιπαραβάλλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους.

Στην κατοχή των Αρχών βρίσκεται και το “δρεπάνι” από το οποίο κόπηκε η μηριαία αρτηρία του 19χρονου (απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται εάν χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες).

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Άλκης -πέρα από το σοβαρότατο τραύμα στο μηρό- έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα βάναυσα χτυπήματα που επέφεραν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Το φονικό, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, έγινε στις λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Θεοδ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη. Οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα όταν πλησίασαν την παρέα των νεαρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις πριν εξαπολύσουν την επίθεση. Εκτός από τον 19χρονο που έπεσε νεκρός, τραυματίστηκαν ευτυχώς όχι σοβαρά δύο φίλοι του, ένας ακόμη 19χρονος κι ένας 20χρονος που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύονται. Ο άτυχος 19χρονος, φοιτητής στο ΑΠΘ, φαίνεται να εκλιπαρούσε τους δράστες να σταματήσουν τα χτυπήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις