Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εντολή της ανακρίτριας να πάρουν DNA από τους 105 κατηγορούμενους

Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εντολή της ανακρίτριας να πάρουν DNA από τους 105 κατηγορούμενους
Φωτογραφία Intime

DNA από τους 105 κατηγορούμενους του φονικού επεισοδίου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πάρουν οι Αρχές, μετά από εντολή της ανακρίτριας, ώστε να ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, που έπεσε νεκρός από χτύπημα με μαχαίρι.

Οι 105 κατηγορούμενοι (σ.σ. πραγματοποιήθηκε ακόμα μια σύλληψη μετά την παρουσία των 104 ενώπιον του εισαγγελέα) αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν για το φονικό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους συνήγορους υπεράσπισης, η ανακρίτρια έδωσε εντολή να γίνει λήψη DNA από τους κατηγορούμενους, διαδικασία που δεν έλαβε χώρα κατά την προανάκριση

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν και θα λάβουν προθεσμίες για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Τρεις έμπειροι ανακριτές στην έρευνα για την υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα (9.8.2023) έγινε γνωστό ότι 3 έμπειροι ανακριτές αναλαμβάνουν την υπόθεση των φονικών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. 

Συγκεκριμένα, ορίστηκε η 25η τακτική ανακρίτρια, με επίκουρους τον 14ο τακτικό ανακριτή και την 20η τακτική ανακρίτρια, οι οποίοι υπηρετούν στο τρέχον τμήμα θερινών διακοπών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις