Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Προφυλακιστέοι η μάνα κι ο σύντροφός της

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη

Η υπόθεση με την δολοφονία του μόλις επτά ετών αγοριού στην Κυψέλη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τις δικαστικές εξελίξεις να «τρέχουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τόσο η 29χρονη μητέρα του αγοριού, όσο και ο 33χρονος Πολωνός, πήραν το δρόμο για τις φυλακές με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους.

Δείτε την στιγμή της μεταφοράς τους

Οι δύο κατηγορούμενοι αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γραφείο του ανακριτή χωρίς να πουν κάτι, ενώ σε δήλωσή του ο συνήγορος του Πολωνού, Αλέξης Φίλιος, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ήταν μια φορτισμένη απολογία.

«Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια», είπε.

Σύμφωνα με το συνήγορο, ο Πολωνός ήταν μετανιωμένος και δεν μιλούσε τόσα χρόνια για να μην «χαλάσει» την οικογένειά του, ενώ επίσης αρνήθηκε κάθε κακοποίηση των παιδιών. Είπε ότι απλά ήθελε να τιμωρήσει το παιδί γιατί ήταν άτακτο ενώ ισχυρίστηκε πως η μητέρα δεν στα όσα έγιναν…

«Είχε ένα συγκεκριμένο τρόπο τιμωρίας, τα έβαζε στη γωνία για να βλέπουν τον τοίχο. Έλεγε ότι ήταν άτακτα» είπε μεταξύ άλλων…

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος

Αποδοκιμασίες κατά την μεταφορά τους στην Ευελπίδων…

Οι δυο τους, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης, 15.02.2022, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα.

Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με κόσμο να έχει μαζευτεί και να αποδοκιμάζει.

Δείτε τις εικόνες

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις