Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με τον άγνωστο από το Ωραιόκαστρο που αναζητείται – Σιωπή από τους συλληφθέντες

Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με τον άγνωστο από το Ωραιόκαστρο που αναζητείται – Σιωπή από τους συλληφθέντες

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την 12ο άνδρα που συμμετείχε την δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αστυνομία δεν τον έχει ταυτοποιήσει.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου που είχε στρίψει στο στενό μπροστά από την παρέα του Αλκη με τα στόματα όσων έχουν συλληφθεί να παραμένουν κλειστά.

Η αστυνομία δεν έχει στοιχεία γι’ αυτόν και παραμένει ουσιαστικά ένας άγνωστος. Αυτά που ξέρουν οι αρχές είναι ότι οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο που έστριψε στη Γαζή, κατοικεί στο Ωραιόκαστρο και τη στιγμή της επίθεσης φορούσε σκούφο.

Αυτό που προβληματίζει έντονα την Αστυνομία σύμφωνα με το Star είναι ότι όλοι οι συλληφθέντες έχουν αρχίσει να μιλήσουν και να δίνει ο ένας τον άλλον, αυτόν δεν τον «ξέρει» κανείς. Δεν τον έχουν κατονομάσει.

Κάτι τέτοιο μόνο λογικό δεν φαίνεται… Η μέχρι τώρα στάση των συλληφθέντων δείχνει ότι αυτόν θέλουν για κάποιο λόγο να τον καλύψουν. Ολα, ωστόσο, θα απαντηθούν όταν και αυτός συλληφθεί.

Επίσης ακόμα δεν έχει βρεθεί και το αυτοκίνητό του κάτι το οποίο ενδεχομένως να οδηγούσε και στα ίχνη του. Να σημειωθεί ότι μέσα στο δικό του όχημα ήταν και ο φερόμενος δράστης με το δρεπάνι.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις