Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πώς προδόθηκαν οι 5 Κροάτες που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα- «Ήρθαμε για διακοπές»

Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πώς προδόθηκαν οι 5 Κροάτες που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα- «Ήρθαμε για διακοπές»

«Ήρθαμε για διακοπές». Αυτό υποστηρίξαν οι πέντε Κροάτες, που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με την άγρια δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. Την ίδια ώρα, ΕΛΑΣ και Λιμενικό ενισχύουν τα μπλόκα σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς της χώρας, σε χερσαία σημεία και λιμάνια.

Οι πέντε Κροάτες που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα μετά τη φονική καταδρομή των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε πλοίο για το Μπάρι της Ιταλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά τον έλεγχο στον οποίο υπεβλήθηκαν, δήλωσαν ότι ήρθαν στην Ελλάδα «για διακοπές».

Το γεγονός όμως ότι είχαν παραμείνει στη χώρα για δυο μόλις ημέρες, καθώς και ότι δεν είχαν μαζί τους τσάντες με ρούχα ή άλλα προσωπικά αντικείμενα, έβαλε σε υποψίες τους αστυνομικούς. Έτσι, οι προσαγωγές των πέντε Κροατών χούλιγκαν μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει και η σύλληψη ενός 19χρονου Κροάτη στην Κακαβιά. Ο 19χρονος, που ετοιμαζόταν να περάσει στην Αλβανία, κίνησε υποψίες καθώς δεν είχε μαζί του κάποια τσάντα, υπεβλήθη σε έλεγχο και συνελήφθη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις