Ελλάδα

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ντράπηκα να την κοιτάξω» λέει ο γιατρός της μητέρας του 29χρονου Μιχάλη

Μια σπαρακτική ανάρτηση έκανε ο καρδιολόγος του «Ερυθρού Σταυρού» που κλήθηκε να φροντίσει τη μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά την επίθεση χούλιγκανς σε οπαδούς της ΑΕΚ έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και την τραγική είδηση του θανάτου του γιου της η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος. 

Ο δρ. Γιάννης Τσιαφούτης, επεμβατικός καρδιολόγος, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής κλινικής στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., ήταν αυτός που ανέλαβε μαζί με συναδέλφους του την χαροκαμένη μητέρα.

Με σχετική του ανάρτηση στο Facebook έκανε γνωστό ότι για δύο μέρες είχε ασθενή του την μητέρα του 29χρονου Μιχάλη.

Ο δρ. Τσιαφούτης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ντράπηκα να την κοιτάξω .. η μάνα του Μιχάλη ήταν ασθενής μου για δύο μέρες μετά από τόσο στρες .. εχθές που ήρθαμε λίγο πιο κοντά δεν μπόρεσα να πω πολλά .. πρέπει να βγω, έχω να ταχτοποιήσω μου είπε .. ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη .. ίσως είχαμε βρεθεί κοντά σε κάποιο γήπεδο .. της έκανα εξιτήριο, είχε να ταχτοποιήσει .. ντροπή μόνο για όλους ..»

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Τσιαφούτη:

 

Πηγή: iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ με βίντεο στη Λακωνία που δείχνει γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα να περπατάει ξυπόλητη - Πέθανε από κύρωση ήπατος
Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει, αλλά όταν την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση
Η γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα