Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το newsit.gr αποκαλύπτει το διαβιβαστικό για την αιματηρή συμπλοκή

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το newsit.gr αποκαλύπτει το διαβιβαστικό για την αιματηρή συμπλοκή

Όλο το διαβιβαστικό της δικογραφίας που σχημάτισε το Τμήμα Αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, αποκαλύπτει το Newsit.gr. Μέσα από τις 17 σελίδες του παρουσιάζεται όλο το χρονικό των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και τι προηγήθηκε από τη στιγμή που η UEFA ανακοίνωσε τους αγώνες τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα αφού αναφέρονται τα ονόματα των 104 συλληφθέντων, αναφέρονται τα εξής: «Την 21:45 ώρα της 08/08/2023 είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στο γήπεδο «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» ο αγώνας ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 3ης προκριματικής φάσης, της Ευρωπαϊκής Διασυλλογικής Διοργάνωσης Champion League , ανάμεσα στις ομάδες «Α.Ε.Κ-DINAMO ZAGREB».

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA, για τα προκριματικά του Champions League, κατά την οποία η ομάδα της Α.Ε.Κ., κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα της DinamoZagreb από την Κροατία και η ομάδα του Παναθηναϊκού την ομάδα της Marseille από τη Γαλλία, η  Υπηρεσία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις αδελφοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών της Α.Ε.Κ με της MARSEILLE και του Παναθηναϊκού με της DINAMO ZAGREB, το ιστορικό και των τεσσάρων ομάδων αλλά και τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών τους, κίνησε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα και με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, πρότεινε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι ανωτέρω αγώνες, να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών.Κατόπιν αυτού, από την διοργανώτρια αρχή (UEFA) πάρθηκε απόφαση οι ως άνω αγώνες να πραγματοποιηθούν χωρίς να χορηγηθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς. 

Επιπλέον  η Υπηρεσία μας, αιτήθηκε μέσω του Εθνικού Γραφείου Ποδοσφαίρου (NFIP), στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές της Κροατίας και της Γαλλίας, ανεξαρτήτως της μη διάθεσης εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς, να πληροφορηθεί για τις προθέσεις των φιλοξενούμενων φιλάθλων και τυχόν μετακίνηση τους προς τη χώρα μας. 
Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Ποδοσφαίρου της Κροατίας, 150-200 οργανωμένοι οπαδοί της Dinamo Zagreb (BlueBadBoys) είχαν πρόθεση να προσέλθουν στη χώρα μας , εκμεταλλευόμενοι και την αδελφοποίηση τους με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με σκοπό να αποπειραθούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τον αγώνα.

Οι πληροφορίες αυτές  επιβεβαιώθηκαν και από την Υπηρεσία μας, καθώς από το πληροφοριακό μας δίκτυο διαπιστώθηκε ότι ικανός αριθμός οργανωμένων οπαδών της Dinamo Zagreb, σχεδίαζαν να προσέλθουν στην πόλη της Αθήνας, κάποιοι εκ των οποίων θα διέμεναν σε καταλύματα χαμηλού κόστους (RBNB’S),  ενώ άλλοι θα φιλοξενούνταν σε οικίες οπαδών του Παναθηναϊκού και στα πολιτικά γραφεία του ΠΑΝ.ΚΙ επί της Λ. Αλεξάνδρας αρ. 115.

Πρωινές ώρες της 7/8/2023, ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά, ότι περίπου 25-30 οχήματα με υπηκόους Κροατίας, πιθανόν οπαδοί της Dinamo Zagreb, μέσω του Μαυροβουνίου, εισήλθαν στην Αλβανία ενώ μεσημβρινές ώρες, ενημερωθήκαμε ότι κάποια οχήματα με πιθανόν Κροάτες οπαδούς, εισήλθαν στην χώρα. Άμεσα και στις δύο περιπτώσεις έγιναν προσπάθειες τηλεφωνικώς, προκειμένου να εξακριβωθεί τυχόν είσοδος των ανωτέρω στην Χώρα μας και εν συνεχεία ανωτέρω πληροφορίες, αρμοδίως,  διαβιβάσθηκαν προς όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.

Επιπροσθέτως, υπήρξε πληροφόρηση ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ, είχαν ενημερωθεί για την τυχόν άφιξη των οπαδών από την Κροατία και για τον λόγο αυτό, με την πρόφαση της διανομής εισιτηρίων, υπήρξε κάλεσμα να συγκεντρωθούν εξωτερικά του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα.

Την 22:00 ώρα, από εποχούμενη περιπολία της Υπηρεσίας μας, εντοπίσθηκαν να διέρχονται από τα διόδια της Ελευσίνας, 25 περίπου οχήματα με πινακίδες κυκλοφορίας εκδοθέν από Κροατικές αρχές, στα οποία επέβαιναν όπως αργότερα διαπιστώθηκε, οπαδοί της DinamoZagreb και τέθηκαν υπό διακριτική επιτήρηση, επί της Εθνικής Οδού.
Στην έξοδο της Αττικής Οδού, τα οχήματα διασπάρθηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα και άλλα συνέχισαν να κινούνται επί της Εθνικής Οδού και άλλα εισήλθαν στην Αττική οδό, αναμεμειγμένα πλέον με τα λοιπά οχήματα που κινούνταν σε αυτές, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον δυνατή η επιτήρηση τους. Παρόλα αυτά συνεχίσθηκαν οι προσπάθειες εκ νέου εντοπισμού τους, τόσο από εποχούμενες περιπολίες, όσο και από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας.

Το χρονικό της συμπλοκής

Περί ώρα 22:55, από την ΣΤΑ.ΣΥ, υπήρξε ενημέρωση για 100 περίπου άτομα με κουκούλες και αντικείμενα, τα οποία εισήλθαν σε συρμό από τον σταθμό ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ»  με κατεύθυνση τον Πειραιά, ενώ επί της οδού Νερατζιωτίσσης στον σταθμό ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ» εντοπίσθηκαν σταθμευμένα τα οχήματα με τις Κροατικές πινακίδες που αναζητούνταν.

Περί ώρα 23:00, τα άτομα αποβιβάσθηκαν στο σταθμό ΗΣΑΠ «ΠΕΡΙΣΣΟΣ», ενώ ταυτόχρονα οι οργανωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ που είχαν συγκεντρωθεί στο γήπεδο, άρχισαν να κινούνται εξωτερικά και περιμετρικά του γηπέδου προς τις οδούς Πατριάρχου Κωνσταντίνου-Κιουταχείας και Λεύκης.

Στο σημείο ξέσπασε άγρια συμπλοκή και σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ ομάδων των οπαδών από την Κροατία και ομάδων των οπαδών της Α.Ε.Κ, με εκατέρωθεν ρίψεις φωτοβολίδων, αντικειμένων όπως αυτοσχέδια ρόπαλα, τεμάχια από πέτρες και κάθε είδους αντικείμενα πρόσφορα για επίθεση, καθώς και με ρίψεις Αυτοσχέδιων Εμπρηστικών Μηχανισμών (Α.Ε.Μ.).

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν στο μεταξύ σπεύσει στο σημείο, κατάφεραν να διασπάσουν τα άτομα και να τα τρέψουν σε φυγή, ενώ με κινήσεις τακτικής, κατάφεραν να απομονώσουν, να ακινητοποιήσουν και να δεσμεύσουν τους υπ’ αρίθμ. -85-, -86, -87- κατηγορούμενους.

Αποτέλεσμα των συγκρούσεων αυτών, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ατόμου υπό στοιχεία  ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Μιχαήλ του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης, γεν. την 12/09/1994 στην Αθήνα, κάτ. εν ζωή Ελευσίνας Αττικής επί της οδού …, του οποίου ο θάνατος διαπιστώθηκε την 01:20 ώρα της 08/08/2023 στο Νοσοκομείου «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ».

Επίσης, τραυματίστηκε ο υπ’ αρίθμ. -94-κατηγορούμενος ο οποίος και μέχρι τη σύνταξη του παρόντος, νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Α ο «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» καθώς και τρία ακόμη -άτομα, οι οποίοι βρίσκονταν σε καταστήματα εστίασης στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου και για τους οποίους κατά την προανακριτική διαδικασία, δεν προέκυψε συμμετοχή στην εν λόγω συμπλοκή

Τέλος, η Υπηρεσία μας ενημερώθηκε ότι στο Νοσοκομείο «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» μετέβη βαριά τραυματισμένο άτομο υπό στοιχεία (αναφέρονται) για τον οποίο δεν μπορεί να εξακριβωθεί η συμμετοχή ή μη στα επεισόδια λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Μετά τη συμπλοκή

Μετά τη συμπλοκή πέριξ του γηπέδου “OPAP Arena Αγιά Σοφιά”, αστυνομικές δυνάμεις ακολούθησαν ομάδα ατόμων που συμμετείχε στη συμπλοκή και τους είχε σε οπτική επαφή και κατάφεραν αρχικά να ακινητοποιήσουν σε χώρο μακριά του γηπέδου τον υπ’αριθμ. -7-κατηγορούμενο, ο οποίος είχε απομακρυνθεί από τον χώρο της συμπλοκής και τυγχάνει γνωστός οργανωμένος οπαδός της ομάδας του Παναθηναϊκού και τους υπ’ αρίθμ. -1- έως -6-, -8- έως -84- και -88- έως -98- κατηγορούμενους.​
Γνωστός οπαδός της ομάδας του Παναθηναϊκού, τυγχάνει και ο υπ’αριθμ.-51- κατηγορούμενος.

Καδρόνια με καρφιά και ρόπαλα γεμάτα αίμα

Στο σημείο που έλαβαν χώρα οι ανωτέρω πράξεις και συγκεκριμένα εξωτερικά του Γηπέδου OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα κάτωθι αντικείμενα ως πειστήρια: 
Π1) μία -1- ιατρική μάσκα μιας χρήσης μαύρου χρώματος με εμφανή ίχνη αίματος,
Π2) μία -1- μπλούζα  μαύρη με λευκή στάμπα,
Π3) τρείς -3- ενεργοποιημένες φωτοβολίδες με την ένδειξη TORCHVERDE-GREEN
Π4) μία -1- γυάλινη φιάλη καφέ χρώματος με την ένδειξη «Kaiser», χωρητικότητας 500 ml
Π5) μία -1- διάφανη γυάλινη φιάλη με την ένδειξη «Corona», χωρητικότητας 355 ml
Π6) ένα ζεύγος επικαλαμίδες  λευκού χρώματος με την ένδειξη PRO-PAD.
Π7) ένα -1- τζόκεϊ μαύρου χρώματος με πλαστική επένδυση στο εσωτερικό του.
Π8) ένα -1- αθλητικό παπούτσι χρώματος μαύρου μάρκας  admiral
Π9) ένα -1- αθλητικό παπούτσι χρώματος μαύρου μάρκας Reebok
Π10) ένα  -1- αθλητικό παπούτσι χρώματος μαύρου, μάρκας newbalance
Π11) ένας -1- αναδιπλούμενος σουγιάς χρώματος μαύρο, συνολικού μήκους 20 cm και μήκος λάμας 9 cm.
Π12) ένας -1- αναδιπλούμενος σουγιάς χρώματος μαύρο, συνολικού μήκους 17 cm και μήκος λάμας 8 cm.
Π13) ένα κομμάτι ξύλο μήκους 52 cm το οποίο φέρει κηλίδα αίματος και στο οποίο είναι καρφωμένο έτερο κομμάτι ξύλου μήκους 20,5 cm.
Π14) μία -1- ξύλινη τάβλα μήκους 120 cm και πλάτους 10 cm, η οποία φέρει καρφιά και κηλίδες αίματος
Π15) τρία -3- ξύλινα κοντάρια μήκους 83 cm, εκ των οποίων τα δυο (02) φέρουν κηλίδες αίματος.
Π16) ένα ξύλινο κοντάρι μήκους 118 cm το οποίο φέρει ίχνη αίματος
Π17) ένα -1- σπασμένο γυάλινο μπουκάλι χρώματος πράσινο, με έντονη οσμή εύφλεκτου υγρού και στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει υφασμάτινο πανί με διάφανη κολλητική ταινία ποτισμένο σε εύφλεκτο υγρό.
Π18) ένα -1- ζεύγος επικαλαμίδες μαύρου χρώματος
Π19) ένα -1- ζεύγος επικαλαμίδες κόκκινου χρώματος με την ένδειξη KIPSTA 
Π20) ένα -1- ζεύγος επικαλαμίδες χρώματος γκρι
Π21) δύο -2- ζεύγη κοκκάλινα γάντια χρώματος μαύρο 
Π22) ένα -1- τζόκει με πλαστικό εσωτερικό χρώματος μαύρο
Π23) ένα -1- αντιανεμικό μπουφάν που φέρει την ένδειξη OUTDOORS χρώματος μαύρο
Π24) ένα -1- ζέυγος γάντια μπαντάζ που φέρει την ένδειξη RDX χρώματος μπλε
Π25) τέσσερα -4- περιλαίμια χρώματος μαύρο
Π26) ένα -1- περιλαίμιο χρώματος μαύρο με την ένδειξη Ω
Π27) ένα -1- περιλαίμιο με την ένδειξη dynamo χρώματος γκρι και το οποίο φέρει κηλίδες ερυθρού χρώματος
Π28) ένα -1- προστατευτικό δοντιών πλαστικό
Π29) ένα -1- εισιτήριο αγώνα  GNK DINAMO-HNK HAIDUK σε ονομα 
Π30) ένα -1- πλαστικό κουτί με την ένδειξη PROFIGHT STORE που περιέχει πλαστικό προστατευτικό δοντιών
Π31) μία -1- πλαστική φιάλη 500 mL με την ένδειξη ΖΑΓΟΡΙ
Π32) ένα -1- σπρέι χρώματος λευκό με την ένδειξη 94 THE MOST VERSATILE SPRAYPAINT
Π33) ένα -1- σπρέι χρώματος μαύρο με την ένδειξη HARDCORE και
Π34) ένα -1- τεμάχιο ελαφρόπετρας λευκού και μαύρου χρώματος
Π35) μία ενεργοποιημένη φωτοβολίδα με την ένδειξη «Νέο βεγγαλικό χειρός»,
Π36) δύο -2- ξύλινα καδρόνια συνολικού μήκους 86 εκατοστά,
Π37) ένα -1-  ξύλινο καδρόνι συνολικού μήκους 96 εκατοστά,
Π38) ένα -1- κομμάτι ξύλου συνολικού μήκους 45 εκατοστών,
Π39) μία -1- σωλήνα σιδερένια συνολικού μήκους 180 εκατοστών η οποία φέρει ίχνη       καστανέρυθρης κηλίδας,
Π40) τέσσερις -4- πυροδοτημένες φωτοβολίδες, κίτρινου κυρίως χρώματος, με ίχνη καύσης,
Π41) μία -1- πυροδοτημένη φωτοβολίδα, κίτρινου και ασημί χρώματος, με την ένδειξη, «JUPITEK K2» με ίχνη καύσης,
Π42) μία -1- πυροδοτημένη φωτοβολίδα, κίτρινου κυρίως χρώματος, με ίχνη καύσης,
Π43) μία -1- πυροδοτημένη φωτοβολίδα, κίτρινου κυρίως χρώματος, με ίχνη καύσης και την ένδειξη, «POSEIDON»
Π44) μία -1- πυροδοτημένη φωτοβολίδα, κίτρινου χρώματος, με ίχνη καύσης και την ένδειξη, «PARA RED ROCKET MK8A»
Π45) μία -1- πέτρα, με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας,
Π46) ένα -1- ξύλινο καδρόνι
Π47) ένα -1- ξύλινο κοντάρι
Π48) ένα -1- πλαστικό μπουκάλι, με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας και την ένδειξη, «BOOST», περιέχον άγνωστη υγρή ουσία πορτοκαλί χρώματος,
Π49) ένα -1- τμήμα ξύλινου κονταριού, με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας,
Π50) ένα -1- ξύλινο καδρόνι με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας.
Π51) ένα -1- ξύλινο κοντάρι με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας.
Π52) μία -1- πυροδοτημένη φωτοβολίδα λευκού χρώματος, με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας και ίχνη καύσης
Π53) ένα -1- ξύλινο κοντάρι, με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας
Π54) μία -1- πυροδοτημένη φωτοβολίδα, πράσινου χρώματος, με ίχνη καύσης και την ένδειξη, «TORCH VERDE-GREEN».

​Επιπρόσθετα, στην κατοχή του υπ’ αριθ. -5- κατηγορούμενου ανευρέθη Π55) ένα -1- μεταλλικό αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου σουγιά, μαύρου χρώματος, με μήκος λάμας εννιά (9) εκατοστά και συνολικό μήκος είκοσι (20) εκατοστά, ενώ στην κατοχή του υπ’ αριθ. -6- κατηγορούμενου ανευρέθη Π56) ένα -1- μεταλλικό αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου σουγιά, ασημί χρώματος με λαβή μαύρου χρώματος, με μήκος λάμας οχτώ (8) εκατοστά και συνολικό μήκος δεκαοχτώ (18) εκατοστά.

Άπαντα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις και τα αποτελέσματα αυτών θα σας υποβληθούν με νεότερη αναφορά μας.

Στα πλαίσια της προανακριτικής διαδικασίας, από την Υπηρεσία μας κατασχέθηκε με την από 08/08/2023 Έκθεση Παράδοσης και Κατάσχεσης, μία (1) φορητή μονάδα αποθήκευσης USB stick, η οποία περιέχει βιντεοληπτικό υλικό, σχετικό με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα και το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Επίσης, χορηγήθηκε στην Υπηρεσία μας, κατόπιν αιτήματος, βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο αντιγράφηκε σε κινητές μονάδες αποθήκευσης USB sticks, από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και γειτνιαζόντων επιχειρήσεων, οι οποίες σας συνυποβάλλονται.

Τα ως άνω βιντεοληπτικό υλικό αντιγράφηκε σε έτερες μονάδες αποθήκευσης τύπου USB stick, προκειμένου να σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών/ Τμήμα Οπτικοακουστικού Υλικού, Φωτογραφίας και Μεθοδικοτήτων/Εργαστήριο Εξέτασης Βίντεο και Εικόνας, προκειμένου να εκτυπωθούν βελτιωμένα στιγμιότυπα, τα οποία θα σας υποβληθούν με νεότερη Υποβλητική μας.

Από την υπηρεσία μας, κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων, όπως λεπτομερώς αναφέρονται στη σχετική έκθεση παράδοσης και κατάσχεσης που σας υποβάλλεται συνημμένα.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες παρουσία μάρτυρα στα οχήματα των συλληφθέντων από τα οποία ουδέν άξιο προέκυψε.

Σύλληψη στα Ιωάννινα

Την 17:40 ώρα της 08/08/2023 ο υπ’ αρίθμ. -98- κατηγορούμενος προσήχθη στην Υ.Α. Ιωαννίνων από το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς. Κατόπιν ενημέρωσης της υπηρεσίας μας μέσω της υπ’ αρίθμ. 8.888.779 σηματικής αναφοράς μέσω Police OnLine, καθώς όπως διαπιστώθηκε εισήλθε στην ελληνική επικράτεια την 13:12΄ ώρα της 07/08/2023 από το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς από κοινού με τους ανωτέρω κατηγορούμενος και ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και για το λόγο αυτό ζητήθηκε η σύλληψη και η μεταγωγή του στην έδρα της Υπηρεσίας μας.

Σύλληψη στην Ηγουμενίτσα

Την 00:20 ώρα της 09/08/2023 οι υπ’ αρίθμ. -99- έως -103- κατηγορούμενοι προσήχθησαν στην Υ.Α. Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε πως την 07/08/2023 βρίσκονταν στην Αθήνα προφανώς ως μέλη της προαναφερόμενης εγκληματικής ομάδας και από κοινού με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, γεγονός που προσπάθησαν εντέχνως να αποκρύψουν.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, διατάχθηκε η σύλληψη αυτών, στο πλαίσιο του άρθρου 187 Π.Κ. και η μεταγωγή τους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, οι οποίοι αναμένετε να αφιχθούν ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής σε μεταγενέστερο χρόνο για να συγχωνευτούν με τους υπό συνοδεία μεταγόμενους.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα, τα οποία είχαν σαφή αθλητική αναφορά και αθλητικό υπόβαθρο που ανάγεται στην αντιπαλότητα μεταξύ οπαδών, και με αφορμή αθλητική εκδήλωση, προκλήθηκαν φθορές σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα εξωτερικά του γηπέδου «OPAP ARENA – Αγία Σοφιά» για τα οποία κανείς δεν προσήλθε ακόμαχ πλην του….. ο οποίος προσήλθε στην υπηρεσία μας και κατέθεσε ότι το όχημά του υπέστη φθορές. Απολογίες κατηγορουμένων δεν ελήφθησαν ελλείψει διερμηνέα πλην των υπ’ αριθ. -5-, -7-, -51-.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις