Ελλάδα

Δολοφονία στη Ρόδο: «Θέλαμε να ληστέψουμε τον θείο μου, ο ξάδερφός μου τον σκότωσε» λέει ο ανιψιός του Γιώργου Καρυώτη

«Εγώ δεν ήθελα να τον σκοτώσουμε, είχα "πιει" κόκα και δεν καταλάβαινα τίποτα» είπε ο ανιψιός του 75χρονου Γιώργου Καρυώτη που δολοφονήθηκε το 2022 στη Ρόδο

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καρυώτη που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ρόδου αλλά και πανελλήνιο, με τον θάνατο του 75χρονου τον Ιούνιο του 2022.

Ο άτυχος Γιώργος Καρυώτης τον Ιούνιο του 2022 εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Ρόδο. Για αρκετούς μήνες ο 43χρονος γιος του έβγαινε σε εκπομπές και αναζητούσε τον υπαίτιο για τη δολοφονία του πατέρα του, μέχρι που συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μία 47χρονη γυναίκα έδωσε κατάθεση στην Εισαγγελία της Ρόδου άλλαξε τα δεδομένα, και υπέδειξε έναν άλλο άνδρα ως δολοφόνο, δίνοντας μάλιστα αναλυτικές περιγραφές σχετικά με το έγκλημα, τον 41χρονο ανιψιό του 75χρονου ο οποίος και συνελήφθη χτες (07.06.2025).

«Είχαμε συνεννοηθεί με τον ξάδελφό μου να ληστέψουμε τον θείο μου. Ξέραμε ότι είχε κάπου κρυμμένα χρήματα. Θέλαμε να ξοφλήσουμε τους ανθρώπους που μας προμήθευαν ναρκωτικά.

Ο ξάδελφός μου τον δολοφόνησε και όταν τελείωσε μου είπε να πάω να τον βοηθήσω να κάνουμε να φανεί ότι τον λήστεψαν. Εγώ δεν ήθελα να τον σκοτώσουμε. Είχα “πιει” κόκα και δεν καταλάβαινα τίποτα» είπε ο 41χρονος στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε το DNA του 41χρονου σε πετσέτα και σχοινί που χρησιμοποιήθηκαν για το έγκλημα.

Ο 41χρονος ανιψιός του άτυχου Καρυώτη κρατείται και την ερχόμενη Τρίτη θα απολογηθεί, ενώ φέρεται να κατηγορείται και για άλλα αδικήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τι θα αλλάξει αν περάσει αυτόφωρο ο νοσηλευτής;» λέει ο γιος της 62χρονης που νοσηλεύεται λόγω λανθασμένης μετάγγισης αίματος στο Τζάνειο
Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 62χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ - Πολίτες περιγράφουν τον «πανικό» που επικρατεί στο Τζάνειο
Αίμα
2