Ελλάδα

Δολοφονία στην Γλυφάδα: Έλειπε χρόνια στο εξωτερικό ο 51χρονος που σκότωσε το σύντροφο της μητέρας του

Απών για πολλά χρόνια από τη γειτονιά ήταν ο 51χρονος που το πρωί της Πέμπτης σκότωσε το σύντροφο της μητέρας του στην Γλυφάδα.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, ο 51χρονος είχε να εμφανιστεί ίσως και δεκαετίες στη γειτονιά και έλειπε στο εξωτερικό. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για Αγγλία και άλλες για Βραζιλία.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε τον άτυχο 66χρονο να έχει πέσει σε μια γλάστρα αμέσως μετά τις μαχαιριές που δέχτηκε, ενώ ο δράστης είχε φύγει. Ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, αλλά και τη μητέρα του δολοφόνου.

Πάντως όλοι οι γείτονες αναφέρουν ο 66χρονος και η μητέρα του ήταν αγαπητοί στη γειτονιά και ευγενέστατοι.

Υπενθυμίζεται πως ο 51χρονος περίμενε τον 66χρονο έξω από το κατάστημα που είχε η μητέρα του και δούλευε και ο σύντροφός της. Οι δυο άνδρες άρχισαν να μαλώνουν και ήρθαν στα χέρια.

Τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στην κοιλιά. Κατά πάσα πιθανότητα η μάχη έγινε μέσα στο κατάστημα, αφού έξω δεν υπήρχαν αίματα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά δεν τα κατάφερε.

glifada glifada glifada

ΑΝΝΑ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ/ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απάτη 12 εκατ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ με παράνομες συνταγογραφήσεις από 30 γιατρούς και 62 φαρμακεία - Η ανακοίνωση του Οργανισμού
Για την απάτη με τις παράνομες συνταγογραφήσεις επιβλήθηκαν στους εμπλεκόμενους και πρόστιμα ύψους 98.500 ευρώ τα οποία πρέπει να καταβάλλουν επιπλέον των 12 εκατομμυρίων ευρώ
Φάρμακα
Η Κρίστι Κρανά έπεσε θύμα της εγκληματικής οργάνωσης με τις απάτες εκατομμυρίων: «Φοβάμαι ακόμη και έναν μικρό θόρυβο»
«Τα κοσμήματά μου, ό,τι είχα και δεν είχα τα έβγαλα έξω δυστυχώς, κάποια ήταν από τη γιαγιά μου του 1900, το ρολόι μου το Cartier, το μπριγιάν μου, μία επένδυση ζωής» λέει η Κρίστι Κρανά
Κρίστι Κρανά