Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δολοφονία στην Γλυφάδα: Εμφανίστηκε μετά από χρόνια, ζήτησε λεφτά και σκότωσε το σύντροφο της μητέρας του

Δολοφονία στην Γλυφάδα: Εμφανίστηκε μετά από χρόνια, ζήτησε λεφτά και σκότωσε το σύντροφο της μητέρας του

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη Γλυφάδα, όπου ένας 51χρονος σκότωσε το σύντροφο της μητέρας του.

Είχε εξαφανιστεί για παρά πολλά χρόνια από την Γλυφάδα και την Ελλάδα γενικότερα, και πριν από ένα μήνα έκανε την εμφάνιση του, διεκδικώντας από τη μητέρα του μέρος  της οικογενειακής περιουσίας.

Το «όχι» που έλαβε από τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, σε συνδυασμό με τις οικονομικές διαφορές που -νόμιζε ότι- είχε με το θύμα έφεραν το τραγικό γεγονός.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον ο 51χρονος εργάζονταν στο χρωματοπωλείο που διατηρεί έως και τώρα η οικογένεια στη Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα κι έξω από το οποίο συνέβη το έγκλημα. 

Εξαφανίστηκε μόλις πέθανε ο πατέρας

Μόλις όμως πέθανε ο πατέρας του έφυγε από την επιχείρηση, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε να εργάζεται εκεί ο 66χρονος που σήμερα το πρωί δέχτηκε τις αλλεπάλληλες μαχαιριές. Η μητέρα του δολοφόνου μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σύναψε σχέση με το 66χρονο και μέχρι σήμερα το πρωί ήταν ζευγάρι.  

Ο 51χρονος που έφυγε από την οικογενειακή επιχείρηση, προχώρησε στη δημιουργία ενός δικού του παρόμοιου καταστήματος. Άνοιξε ένα χρωματοπωλείο το οποίο όμως δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα ο δράστης να δημιουργήσει πολλά χρέη.  

‘Έκλεισε το δικό του μαγαζί και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Κάποιοι από το συγγενικό του περιβάλλον που μιλούν στο newsit.gr αναφέρουν ότι έφυγε για το εξωτερικό, ενώ κάποιοι άλλοι ότι είχε μπει φυλακή. Η εικόνα γύρω από που μπορεί να βρίσκεται ο 51χρονος είναι θολή. Δεν διαθέτει κανένα λογαριασμό στα social media, ενώ τα ίχνη του δεν μπορούν να εντοπιστούν από συγγενικά του πρόσωπα.  

Εμφανίστηκε ξανά για να ζητήσει λεφτά

Πριν από περίπου ένα μήνα, όπως λένε συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα εμφανίζεται στην Γλυφάδα και στο πατρικό του σπίτι. Κάποιοι πιστεύουν ότι αποφυλακίστηκε, ενώ άλλοι ότι γύρισε προκειμένου να ζητήσει από την μητέρα του να τον βοηθήσει προκειμένου να ξεχρεώσει τις οφειλές του.

Η απάντηση που θα λάβει από την μητέρα του είναι, αρνητική η οποία μάλιστα για άλλη μια φορά δεν θα περάσει  στο όνομα του ένα ακίνητο που άφησε μετά το θάνατο της η γιαγιά του στην μητέρα του.  

Την ίδια ώρα ο 66χρονος φέρεται σύμφωνα με τα όσα εξιστορούν συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας στο newsit.gr, να φτιάχνει ένα σπίτι στο χωριό του.

Ο 51χρονος θεωρεί ότι η μητέρα του βοηθάει τον σύντροφο της, ενώ την ίδια ώρα δεν δίνει σε αυτόν τα χρήματα που της ζητάει. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό και με τα όσα είπε στους αστυνομικούς συνθέτουν το παζλ του στυγερού εγκλήματος σήμερα το πρωί στην Γλυφάδα. Είχε δημιουργήσει στο μυαλό του την εντύπωση ότι ο 66χρονος στέκονταν εμπόδια για να πάρει τα χρήματα που ζητούσε από τη μητέρα του. 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις