Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δολοφονική ενέδρα σε ανήλικους στην Ερμού – Τι λέει η μητέρα της 15χρονης

Δολοφονική ενέδρα σε ανήλικους στην Ερμού – Τι λέει η μητέρα της 15χρονης

Σοκ έχει προκληθεί από την υπόθεση ξυλοδαρμού μιας 16χρονης και φίλων της στην οδό Ερμού, στην καρδιά της Αθήνας, από τέσσερα άτομα τα οποία είχε «ναυλώσει» μια 15χρονη. Τα παιδιά, σε κατάσταση σοκ, καθώς δέχονταν τα άγρια χτυπήματα, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Την δικιά της εκδοχή για τα πράγματα, έδωσε στο Τlive η μητέρα της 15χρονης. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (9/1) σε σοκάκι της Ερμού και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 15χρονη είχε κλείσει ραντεβού στην 16χρονη για να συζητήσουν ένα προσωπικό τους θέμα. Τα 4 άτομα, σύμφωνα με τις περιγραφές σοκ, όρμηξαν πάνω στα ανήλικα παιδιά και στον 4ο μεγαλύτερο της παρέας που ήταν μαζί τους. Τα παιδιά, σε κατάσταση σοκ, καθώς δέχονταν τα άγρια χτυπήματα, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Αναπάντητα μένουν τα ερωτήματα για τους λόγους της άγριας επίθεσης, με τα θύματα να υποψιάζονται ερωτική αντιζηλία από μέρους της 15χρονης. Τα θύματα κατέθεσαν μηνύσεις και ευελπιστούν να μην μείνει ατιμώρητος ο ξυλοδαρμός τους. 

Για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στα δύο ανήλικα κορίτσια μίλησε την Τετάρτη (13/1) στο Tlive η μητέρα της 15χρονης. Όπως είπε στο Tlive, τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν πριν οκτώ μήνες και η 16χρονη παρουσιάστηκε στην οικογένεια ως αγόρι. «Δέχθηκα να μείνει στο σπίτι μου, γιατί δεν είχε που να πάει» είπε, καθώς η 16χρονη έχει χάσει και τους δυο γονείς της και φέρεται να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. 

Η μητέρα της 15χρονης, σύμφωνα με τα όσα είπε στο Tlive, αφού έμενε για μια εβδομάδα στο σπίτι τους δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση και βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα της 16χρονης. 

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η μητέρα της 15χρονης, το θύμα της επίθεσης έστελνε απειλητικά μηνύματα στα social media της κόρης τους, αλλά και στο σπίτι τους. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι όλα αυτά έχουν καταγγελθεί στις αρχές. 

Για το περιστατικό της Ερμού, σημείωσε ότι η 16χρονη έκλεισε το ραντεβού και όχι η 15χρονη. Μάλιστα, σημειώνει ότι στο μήνυμα η 16χρονη υπογράμμιζε ότι θα είναι μόνη της. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Tlive, η 16χρονη απείλησε την 15χρονη με μαχαίρι. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις