Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: Να κριθεί ένοχος ο Σοροπίδης, η πρόταση της εισαγγελέως

Δώρα Ζέμπερη: Να κριθεί ένοχος ο Σοροπίδης, η πρόταση της εισαγγελέως

Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, ζήτησε να κριθεί ένοχος ο κατηγορούμενος, Μανώλης Σοροπίδης, όπως και πρωτοδίκως για τη δολοφονία της, Δώρας Ζέμπερης.

Η 32χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέμπερη, έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας τον Οκτώβριο του 2017 στο Β’ νεκροταφείο της Αθήνας με 14 μαχαιριές. Κατά την εισαγγελέα δεν χωρεί καμία αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου της, του ανθρώπου που έχει καταδικαστεί και πρωτόδικα για την υπόθεση.

«Είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι ο δολοφόνος της Δώρας. Τα πλήγματα αυτά έγιναν με μανία, με ιδιαίτερο μίσος, από κάποιον που ήθελε να κάνει φόνο. Θα μπορούσε με κάποια επιπόλαια πλήγματα να απομακρυνθεί. Τα πλήγματα όπως βεβαιώνει ο ιατροδικαστής έγιναν από τον ίδιο άνθρωπο, με τα ίδια όργανα.

Αυτός που δολοφόνησε τη Δώρα ήταν ένα πρόσωπο κι ήταν ο κατηγορούμενος. Θεωρώ ότι το ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι η Δώρα δολοφονήθηκε από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Κατά την άποψη μου υπάρχουν κάποια θολά σημεία στην υπόθεση τα οποία ωστόσο δεν μπορούν να οδηγήσουν σε ένα συμπέρασμα που να την διαφωτίζει» τόνισε η εισαγγελέας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις