Τρίτη, 27 Φεβ.
14oC Αθήνα

«Ο νεκρός που μου έδειξαν από το πλοίο Norman Atlantic δεν είναι ο πατέρας μου!» – Αποκλειστική δήλωση του γιου του Γιώργου Δούλη στο Newsit!

«Ο νεκρός που μου έδειξαν από το πλοίο Norman Atlantic δεν είναι ο πατέρας μου!» – Αποκλειστική δήλωση του γιου του Γιώργου Δούλη στο Newsit!

– Οι δυο γιοί του Γιώργου Δούλη δεν έχουν αναγνωρίσει τον πατέρα τους ανάμεσα στους νεκρούς του Norman Atlantic
– «Μου έδειξαν ένα νεκρό αλλά δεν είναι ο πατέρας μας», λέει ο Λάμπρος Δούλης στο Newsit
– Εικάζεται ότι η μητέρα τους την ώρα που ήταν εγκλωβισμένη στην γλίστρα του πλοίου μέσα στον πανικό της πίστεψε ότι ο άνδρας της ήταν νεκρός
– Δείτε τη νέα συγκλονιστική μαρτυρία της συζύγου του Γιώργου Δούλη – ΒΙΝΤΕΟ

Μια απίστευτη εξέλιξη υπάρχει στο θέμα της ναυτικής τραγωδίας με το Norman Atlantic. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit, ο Γεώργιος Δούλης, ο πρώτος έλληνας νεκρός στο δυστύχημα δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμα από τους συγγενείς του!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δυο παιδιά του Γιώργου Δούλη, μετέβησαν στο Μπρίντεζι προκειμένου να συναντήσουν την μητέρα τους αλλά και να κάνουν το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού του πατέρα τους.

Όμως, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, ο νεκρός ο οποίος τους έδειξαν δεν είναι ο πατέρας τους.

Όπως δήλωσε στο Newsit ο γιος του Γιώργου Δούλη, Λάμπρος, «ο νεκρός που μου έδειξαν δεν είναι σε καμία περίπτωση ο πατέρας μου. Μου είπαν να περιμένω το επόμενο πλοίο για να δω αν είναι ο πατέρας μου στους 5 νεκρούς που μεταφέρονται».

Όπως εικάζουν, η μητέρα τους πάνω στον πανικό τις δύσκολες ώρες που ήταν εγκλωβισμένη στην γλίστρα του πλοίου πίστεψε ότι ο σύζυγός της είναι νεκρός! Ωστόσο, ο Γιώργος Δούλης δεν ειναι μέχρι στιγμής ούτε μεταξύ των διασωθέντων και θεωρείται αγνοούμενος!

Η γυναίκα του Γιώργου Δούλη μιλώντας στα ιταλικά μέσα δήλωνε πως το μόνο που θυμάται είναι “φωτιά, κραυγές, και μετά πολύ πανικό. Ο σάκος κατέβηκε, έπεσε στη θάλασσα. Αλλά ο σάκος δεν σταθεροποιήθηκε στη βάρκα. Τρία άτομα έπεσαν, ένας σκοτώθηκε ακαριαία. Ο σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν εδώ. Καθιστοί και οι δύο μας, ενώ ήμουν πάνω στα πόδια του. Παγιδεύτηκαν τα πόδια μας, δεν μπορούσαμε να βγούμε. Μετά από 4 ώρες ήρθε να βοηθήσει ένας νεαρός. Έφυγε και μετά ήρθε ένας άλλος. Ήμασταν παγιδευμένοι, εγώ φώναζα στα ιταλικά…Το πλοίο πήγαινε πάνω κάτω. Εγώ έβαζα τα χέρια μου για να μην χτυπήσω το κεφάλι μου”.

Για τον άντρα της, δήλωσε: “Ο άντρας μου φώναζε και εγώ του έλεγα βάλε μπροστά τα χέρια σου. Εκείνος μου έλεγε: “όχι έτσι πρέπει να το κάνω. Εγώ γνωρίζω τη θάλασσα”.

Όπως σημειώνει η κα Δούλη χαρακτηριστικά: “Και μετά ήρθε να βοηθήσει το σύζυγό μου, τον τράβηξε, εκείνος αντέδρασε έτσι ξεφύσηξε και πέθανε”.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΕΣΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε