Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δούρου για τους ψαράδες στο Μάτι: Οι αξίες του ανθρωπισμού είναι οικουμενικές

Δούρου για τους ψαράδες στο Μάτι: Οι αξίες του ανθρωπισμού είναι οικουμενικές
photo αρχείο eurokinissi

Συνάντηση με τους ηρωικούς ψαράδες της φωτιάς στο Μάτι είχε η Περιφερειαρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η κ. Δούρου εξήρε την αυταπάρνηση και την ανιδιοτέλεια των αλλοδαπών ψαράδων που μαζί με Έλληνες συναδέλφους τους έσωσαν πολλές ανθρώπινες ζωές το βράδυ της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττικής, στις 23 Ιουλίου.

«Με τις πράξεις και την ανιδιοτέλειά τους έδειξαν ότι οι αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης δεν είναι αφηρημένες έννοιες. Είναι οικουμενικές αξίες που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή πέρα από εθνοτικές, φυλετικές, θρησκευτικές, γλωσσικές ή άλλες διακρίσεις», τόνισε μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας, με τους Ελ Χαΐμι Εμάντ, 50 ετών, Ιμπραχίμ Μούσσα Μαχμούντ, 46 ετών και Τζέκα Γκάνι, 35 ετών, που συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους καθώς και τον πρόεδρο Αλιέων Νέας Μάκρης, Γιάννη Αθηναίο.

Στη συνάντηση μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθήνας, Ερμίνα Κυπριανίδου καθώς και η εντεταλμένη για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, περιφερειακή σύμβουλος, Καλλιόπη Σταυροπούλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις