Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δράμα: «Είχαν υπογράψει διαζύγιο κοινή συναινέσει» λέει ο αδερφός του συζυγοκτόνου

Δράμα: «Είχαν υπογράψει διαζύγιο κοινή συναινέσει» λέει ο αδερφός του συζυγοκτόνου

Ο αδερφός του 64χρονου που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε έδωσε μια διαφορετική διάσταση για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Δράμα.

Από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας είχε γίνει γνωστό πως ο άνδρας αρνούνταν να δώσει διαζύγιο στην 59χρονη και αυτός ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι του μέσα στο σπίτι τους στη Προσοτσάνη της Δράμας.

Ο αδερφός του μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open ανέφερε πως το ζευγάρι ήταν χωρισμένο εδώ και τρία χρόνια και πριν λίγες μέρες είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο.

Όπως είπε ο αδερφός του το πώς και το γιατί έφτασε στην απεχθή πράξη δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς:

«Εγώ ξέρω ότι 35 χρόνια ήταν μαζί, κάνανε στη Γερμανία, γυρίσανε, ανοίξανε ένα σνακ μπαρ που δούλευε καλά, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν δύο κόρες 43 και 45 χρονών και 3 εγγόνια.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Εδώ και 3 χρόνια ήταν σε διάσταση κι έμεναν στο ίδιο σπίτι το οποίο ενώνεται με μια εσωτερική σκάλα. Πάνω η νύφη κάτω ο αδερφός μου. Το πατρικό μας ήταν στο Παρανέστι Δράμας και τον φιλοξενούσα κι εγώ κατά διαστήματα» είπε.

Σημείωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει πως έφτασαν ως εκεί: «Μίλησα την προηγούμενη Πέμπτη με τον αδερφό μου. Μου είπε ότι πήγαμε μαζί, υποβάλαμε αιτήσεις στον δικηγόρο για διαζύγιο κοινή συναινέσει. Της έδωσε και 20.000 ευρώ. Μεταβίβασαν τα περιουσιακά στα κορίτσια. Η συχωρεμένη νοίκιασε ένα σπίτι που θα πήγαινε την άλλη βδομάδα…» τόνισε ο αδερφός του συζυγοκτόνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως φίλοι της δολοφονημένης γυναίκας σημείωναν πως δεν ήθελε να της δώσει το διαζύγιο κι εξέφραζε φόβους ότι μπορεί και να της έκανε κακό.

 

«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς. Ο,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους. Περίμενα το τριήμερο, επειδή είμαστε 70 χλμ. απόσταση να έρθει για να τον φιλοξενήσω εδώ» σημείωσε.

Κλείνοντας είπε: «Εκείνο που θέλω να πω ότι κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου, δεν είχα ποτέ παράπονο από τη νύφη μου. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε…» ενώ έκανε κι έκκληση να προστατευτούν τα εγγόνια των νεκρών: «Ένα παιδί 12 χρονών να βλέπει τον παππού και τη γιαγιά έτσι είναι πολύ σκληρό».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις