Ελλάδα

ΔΣΑ: Πειθαρχική έρευνα για ενδεχόμενη διακίνηση των δηλώσεων Κασιδιάρη από δικηγόρους

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Δημήτρης Βερβεσός ζήτησε να διεξαχθεί πειθαρχική έρευνα για το αν διακίνησαν δικηγόροι τις δηλώσεις Κασιδιάρη. Αφορμή, οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον κρατούμενο στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού, καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός ζήτησε τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν για τη διακίνηση και δημοσιοποίηση των δηλώσεων, παρεμβάσεων, κλπ. του κρατούμενου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη, μεσολάβησαν δικηγόροι.

Η ανακοίνωση του ΔΣΑ:

«Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ζήτησε από τον πρόεδρο των Πειθαρχικών Συμβουλίων να διενεργήσει προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα για την τυχόν τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων από μέλος ή μέλη Δικηγορικού Συλλόγου της επικράτειας, με αφορμή καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες δηλώσεις, τοποθετήσεις και παρεμβάσεις του κρατούμενου των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού, κ. Κασιδιάρη που δημοσιεύθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιήλθαν σε αυτά μέσω της συνδρομής του/της πληρεξουσίου δικηγόρου του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμάτα: «Πήγε να του βάλει φάρμακο στα αυτιά και τότε τον άρπαξε» λέει ο γιος του 76χρονου για την επίθεση του ροτβάιλερ
Ο 76χρονος φαίνεται να στάθηκε υπερβολικά τυχερός, καθώς δεν έχει κάτι σοβαρό σε κάποιο ζωτικό όργανο, πέρα από τα πολλά τραύματα στα χέρια κυρίως, αλλά και στα πόδια
Καλαμάτα, η στιγμή της σοκαριστικής επίθεσης ροτβάιλερ στον 76χρονο
Σασμός: Το κρητικό έθιμο που κλείνει τον κύκλο του αίματος που ανοίγει η βεντέτα – Οι «ειρηνοποιοί», οι «μεσίτες» και οι «σασμάδες»
Η ομώνυμη σειρά «Σασμός» ταξίδεψε τους τηλεθεατές στον άγραφο νόμο της Κρήτης, μέσα από μία ιστορία γεμάτη σασπένς, έρωτες και δολοφονικά κίνητρα
Έγκλημα για κτηματικές διαφορές στο Ρέθυμνο