Ελλάδα

Δύο ακόμη νέες υπερπτήσεις τουρκικού drone πάνω από την Κίναρο

Δεν έχουν τέλος οι υπερπτήσεις τουρκικών drone στο FIR Αθηνών… Παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο για άλλη μια φορά χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης πετώντας στις 13:18 και στις 14:20, πάνω από την Κίναρο, στα 19.000 πόδια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, στις 08:16, τουρκικό UAV πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από την Κανδελλιούσα, δυτικά της Νισύρου, ενώ στις 08:53, στις 09:16 και στις 10:35 πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από την Κίναρο, στα 19.000 πόδια.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
10
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
15