Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Δυο επιχειρήσεις απεγκλωβισμού 5 ατόμων που παράκουσαν τις οδηγίες των αρχών στην Πάρνηθα – Δραματικές προσπάθειες των διασωστών

Δυο επιχειρήσεις απεγκλωβισμού 5 ατόμων που παράκουσαν τις οδηγίες των αρχών  στην Πάρνηθα – Δραματικές προσπάθειες των διασωστών

Δυο επιχειρήσεις απεγκλωβισμού είναι σε εξέλιξη στην Αττική και συγκεκριμένα στη Φυλή σε περιοχές που ήταν μεν απαγορευμένη η κυκλοφορία αλλά κάποιοι παράκουσαν τις οδηγίες των αρχών θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ζωή τους όσο και των διασωστών τους. 

Η μια επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στη Φυλή όπου έχει εγκλωβιστεί ένα αυτοκίνητο με τρία άτομα από χθες το βράδυ στην κορυφή της Κυράς. Οι άνδρες της πυροσβεστικής προσπαθούν να προσεγγίσουν από το σημείο Κρύα Πηγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά έγινε η προσέγγιση αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο σημείο το ερπυστριοφόρο γιατί έπαθε βλάβη. Στο σημείο κατευθύνονται πεζή 5 μέλη της ΕΜΑΚ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ακόμα δεν ξέρουν πότε θα καταφέρουν να φτάσουν στο σημείο και σε τι κατάσταση θα βρουν τους εγκλωβισμένους.

Η δεύτερη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη πάλι στη Φυλή. Ο δήμος ενημέρωσε τις αρχές στις 6.15 το πρωί ότι στην περιοχή Ρετσινάδες είναι εγκλωβισμένο ένα όχημα με δυο άτομα. 

Το χιόνι είναι τόσο πολύ που δεν μπορεί να φτάσει όχημα της πυροσβεστικής στο σημείο και έτσι η προσέγγιση γίνεται πάλι πεζή και μάλιστα όχι από την Αττική αλλά από τα Δερβενοχώρια. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις