Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε δυτική Αττική και Πειραιά – Κατασχέθηκαν κιλά κοκαΐνης και κάνναβης

Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε δυτική Αττική και Πειραιά – Κατασχέθηκαν κιλά κοκαΐνης και κάνναβης

Σε δύο συλλήψεις αλλοδαπών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών γιατί διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής και του Πειραιά. Κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά κοκαΐνης και πάνω από 35 κιλά κάνναβης.

Η ΕΛ.ΑΣ. αξιοποίησε πληροφορίες που είχε για τη δράση τους και εντόπισε τον άνδρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας να έχει στην κατοχή του, για λογαριασμό της γυναίκας, τα ναρκωτικά, τα οποία ήταν έτοιμα να διακινηθούν σε δυτική Αττική και Πειραιά.

Ειδικότερα, στην κατοχή τους βρέθηκαν 2 νάιλον συσκευασίες με 1.090 γραμμάρια κοκαΐνη καθώς και είκοσι ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14 γραμμάρια κοκαΐνη, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε τρίτους.

Ακολούθησε έρευνα σε χώρο ιδιοκτησίας του άνδρα, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε πολυσύχναστο πεζόδρομο στο Μπουρνάζι, όπου βρέθηκαν επιπλέον 8 νάιλον συσκευασίες με 1.010 γραμμάρια κοκαΐνη και 27 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 35.730 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.

Συνολικά από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 κιλά και 114 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 35 κιλά και 730 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • 2.575 ευρώ,
  • γεμιστήρα πιστολιού με 10 φυσίγγια,
  • 5 συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις