Πέμπτη, 9 Μαΐ
21oC Αθήνα

Δυτική Ελλάδα: Επτά συλλήψεις ανδρών για ενδοοικογενειακή βία

Δυτική Ελλάδα: Επτά συλλήψεις ανδρών για ενδοοικογενειακή βία

Σε τρεις διαφορετικούς νομούς της Δυτικής Ελλάδας σημειώθηκαν επτά συλλήψεις ατόμων για ενδοοικογενειακή βία, με τις 2 να είναι στην Πάτρα.

Σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία επτά άτομα συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελίες που υποβλήθηκαν εις βάρος τους για ενδοοικογενειακή βία. Στην Πάτρα και το Αίγιο έγιναν οι τρεις συλλήψεις ενώ στην Αμαλιάδα, τη Μανολάδα και στον Πύργο οι άλλες τρεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 2 άνδρες συνελήφθησαν μετά από καταγγελία των συντρόφων τους για πρόκληση σωματικής βλάβης. Ο ένας κατηγορείται επίσης για απειλή και πρόκληση φθορών στο σπίτι της συντρόφου του. Στο Αίγιο, επίσης, συνελήφθη ένας άνδρας, όταν η εν διαστάσει σύζυγός του υπέβαλε καταγγελία, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της.

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στην Αμαλιάδα, διότι η σύζυγός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή. Παράλληλα, συνελήφθη, στη Μανολάδα, ένας άνδρας διότι, σύμφωνα με τις αρχές, προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφό του, ενώ και στον Πύργο πέρασαν χειροπέδες σε άλλον άνδρα, αφού η σύζυγός του υπέβαλε καταγγελία, για απειλή και εξύβριση.

Τέλος, στο Θερμό Αιτωλοακαρνανίας συνελήφθη άνδρας έπειτα από καταγγελία σε βάρος του από σύνοικο άνδρα για άσκηση βίας, απειλή και εξύβριση.

Όλοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις